Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Consumul la un fiat bravo 1.6 16v mi se pare cam mare in oras

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Consumul la un fiat bravo 1.6 16v mi se pare cam mare in oras

Salut.
    Nu de putin timp am cumparat un fiat bravo 1.6 16v fab 1997.imi poate spune cineva care e consumul real in oras?mie mi se pare destul de mare sau poate are ceva.am alimentat 15l si nu cred ca am mers 90km in oras.mentionez ca nu prea am multe opriri pana la servivi si inapoi.multumesc.

Depinde cum mergi ca poti sa faci si 50 de km cu 15l,in regim normal nu ar trebui sa-ti sara de 9 la suta,mergi cu ea la un service si pune'o la punct,bafta
    Vruuuuuumm

Comentariu

Cum zicea si Alin mai sus, consumul real la motorizarea de 1.6 trebuie sa fie in jur de maxim 9 litri in oras...la condus linistit.
      Probabil e ceva defect, poate ne spui cand i-ai facut ultima revizie la masina(schimbat ulei motor,filtre de aer motor,etc), eventual si cati km are masina.

Comentariu

Ai putea sa-i faci si un test de compresie si vezi daca iti uda bujiile sau iti baga benzina in baia de ulei ca poate sunt si segmentii.
        Vruuuuuumm

Comentariu

Eu cat am stat in Bucuresti am reusit sa am un consum de 14% pe un Chevrolet Aveo 1.4 16v nou cu un stil de mers normal in conditi de bara la bara si 1-a 2-a frana stat la coada iar 1-a 2-a frana.

Pe un Golf 5 2.0 tdi care se doreste unul din cele mai economice motoare in traficul din Bucuresti seara prin centru pe la cozi kilometrice aveam consum mediu crescand de la 11 la 12%.

Asa ca de foarte multe ori nu masina este problema ci traficul.

Drept dovada cu un plin de cand sunt in Brasov in oras reusesc o autonomie de aprox. 500 km ceea ce in Bucuresti reuseam poate din 2 plinuri cu Peugeotul meu 1.4 pe benzina.

Comentariu

Golf 5 cu motorizarea de 2.0 tdi nu e chiar asa economic in oras, in conditii normale de trafic scazut(orase ca Tulcea/Constanta mananca cam un 7%), motoare diesel foarte economice sunt cele de litraj mic de la 1600cc in jos(dci-urile de la renault de 1.5, tdi-urile de 1.6/1.4 de la Vw/Peugeot/Ford/Opel/Fiat cu multijet-ul 1.3), astea chiar poti sa spui ca sunt cele mai economice motoare pentru traficul din Bucuresti si nu numai.

Comentariu

Masina are 260000km si schimbul de ulei si filtre l-am facut acum 5 zile.oricum in oras nu pot merge mai mult de 50km la ora.cred ca am sa merg sa-i fac un tester la fiat.multumesc celor care miau raspuns si multa bafta

Comentariu

Procesare...
              X