Foarte frumoasa schimbarea , felicitari !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Dacia Logan Dow
Adună
X
-
E ok dar sincer tot mai mult imi placea cum ii statea cu bara de mcv si incruntata
. Bara spate nu stiu nu este din acelasi peisaj, face poponetul Loganului mult mai patratos nu stiu ce sa zic acum fiecare cu gusturile lui. Simpla asa cum o aveai inainte si mai joasa arata super bine. Numai bine si spor in continuare la tt ce ti ai propus tu!
Comentariu
-
Vand jantele pt ca vreau sa achizitionez unele cu buza si kit-ul exterior pentru ca vreau sa imi fac propiu dizain la noul kit pe care o sa il pun pe masina ceva unicat ceva ce nu exzista.
Multam frumos si tie doresc spor la munca la cea ce vrei sa faci din dacioara.Mult sucesPostat în original de DJBoss Vezi postfrumos loganu tilam admirat acum cand am fost la craiova, am ramas impresionat de puterea masini nu ma gandeam ca vei face vw bora .........oricum frumos rau loganu si cu modificarile pe carele are
jos palaria
Comentariu
-
Suspensia nu este deloc stricata nu e gresit nimic la ea si sa ai raspund si col am dat aproximativ 300 e dar momentan am dato jos pt ca nu ma cauciucurile adegvate pentru ea si imi atinge in carenaje si in aripile din spate dar sincer iti spun ca ai sta bestial cu ea
Cand o sa o pun o sa pun poze cu masina sa o vedeti si voi
Comentariu

Comentariu