Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Dacia Nova 1.8 16v Turbo

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Dacia Nova 1.8 16v Turbo

Salut,va prezint si eu tigaia mea albastra.E nascuta in 98.a schimbat 2 motoare pana acum...momentan e la numarul 3.care cred ca e si final deoarece imi place despre el.Are intreg ansamblul fata de renault 19.inclusiv frane fata spate.servodirectie.si tot ce se mai gaseste pe un renault 19 16v.
    De ceva timp masina e turbo.merge la presiuni intre 0.4 si 1 bar.cel mai des merge la 0.6 unde este raportul optim intre fiabilitate si performanta.Poze.nu stiu sa le urc.de fapt cred ca stiu...dar nu se urca.

Felicitari. Ce performante are? Cati cai, cat cuplu?
    Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
    BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
    BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
    Opel Astra GSI
    Alfa Romeo 156
    BMW E34 Touring
    NOW: BMW E39

Comentariu

Asteptam poze.
      sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Inca nu pot pune poze....habar nu am de ce...in acest film era la presiune minima....si nu era in forma prea buna...modestie...

Comentariu

Trimite cateva poze, vreo 5 maxim 8 aici pe adresa asta office@supercars.ro si le pun eu.

Comentariu

Prea tare masinuta, sa te poarte sanatos la cat mai multe "liniute" fericite )

Comentariu

Am trimis si pozele...dar nu au aparut inca.......maybe later.

Comentariu

Cred ca ai cea mai tare dacie de pe zona dobrogea(poate chiar si din tara), cea mai puternica, sa o stapanesti sanatos.
                Banuiesc ca faci 0-100km/h in 7 secunde?

Comentariu

Frumoasa masinuta.Felicitari pentru ce ai realizat la ea.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                    Cred ca ai cea mai tare dacie de pe zona dobrogea(poate chiar si din tara), cea mai puternica, sa o stapanesti sanatos.
                    Banuiesc ca faci 0-100km/h in 7 secunde?
                    Cand era aspirata....aveam 7.1...pe g-tech cu 2 insi in masina.......acum cred ca a mai scazut un 0.5 sau chiar 1.Nu stiu pt ca nu am masurat-o deocamdata.Cea mai rapida din tara......sigur nu e.......cred...

Comentariu

Vii duminica pe aeroport la Tulcea, ca am inteles ca sunt curse?

Comentariu

Paaai...sunt din Tulcea....deci logic ca vin.....si am sa si particip...o ocazie numai buna de a masura masina si a stabili un punct de plecare pt....."future developments"...

Comentariu

Succes la liniute :x

Comentariu

Postat în original de speed Vezi post
                            Succes la liniute :x
                            Merci...sper sa fie....

Comentariu

De la ce masina/model ai luat turbina ? Am si eu pe Citroen tot 1.8 16v si vreau sa fac aceeasi "smecherie" : Turbo ! Sfaturi , idei ?
                              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Procesare...
                              X