Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

MCV`u meu !

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Sa-ti spun si aici ca imi plac mult lupele , sper ca in viitorul nu prea indepartat sa ma bucur si eu de unele .
    Bafta multa ,,,, baiatule cu photoshopul !!!!!

Comentariu

Merci frumos

Sa mai punem niste poze cu "noutatile" masinii :
      -prelungirea la bara fata....care imi place foarte mult
      -niste protectii de prag ...

Comentariu

Prelungirea este din plinta?
        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Da,"minunea" tuningului ...plinta de parchet
          foarte usor de montat...si ieftin.

Comentariu

Mishule , farurile au iesit super ! Gata , mi s-a pus pata , vreau si eu !!
            sigpic

Comentariu

Merci frumos mister
              Sa stii ca se merita din plin investitia... eu sunt foarte multumit de ele....iar cu proiectoarele cu xenon..e pachetu perfect

Barabum barabing masina a fost intr-o "mica excursie" pana in germania
              S-a dus bine...s-a intors la fel de bine
              Atasez si cateva poze.

Comentariu

Ia zi Mishule, cati km ai alergat tractorasul ? Si cata motorina ti-a halit ? Ai condus noaptea cu viteza , adica nu mersul urban . Cum se vad farurile cu lupele alea ? Pe afara probleme cu politia , legat de farurile astea?
                sigpic

Comentariu

Pai n-am fost eu cu masina.
                  Dar din ce am inteles....sunt aproape 4000 km dus intors...de mers..inca nu stiu...iar cu luminile n-au fost probleme cu politia.

Comentariu

Putin virtual tuning...

Comentariu

Dupa drumu` din germania am schimbat placutele pe fata ( ajunsesera la disc ) si am descoperit ca am o problema la lumini...au momente cand raman blocate pe faza lunga.

Comentariu

Hai ca nu sunt probleme , le faci tu ca tu le-ai facut tu le intretii.
                        Am uitat sa iti zic: am vazut aici in Craiova un MCV negru bestial , cum il mai vad ii fac o fotografie.
                        Sa iti fac putin asa sange rau......

Comentariu

Mishule, vezi ca ai rezolvarea pe celalalt forum, la loganu ala visiniu modificat, daca il stii...."loganel sound"...e pe o pagina ce tre sa faci ca sa si revina luminile
                          sigpic

Comentariu

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                            Hai ca nu sunt probleme , le faci tu ca tu le-ai facut tu le intretii.
                            Am uitat sa iti zic: am vazut aici in Craiova un MCV negru bestial , cum il mai vad ii fac o fotografie.
                            Sa iti fac putin asa sange rau......
                            Astept pozele si de obicei nu ma oftic cand vad alta masina mai frumoasa ca a mea dar vedem .

Postat în original de Geo Vezi post
                            Mishule, vezi ca ai rezolvarea pe celalalt forum, la loganu ala visiniu modificat, daca il stii...."loganel sound"...e pe o pagina ce tre sa faci ca sa si revina luminile
                            Merci de info mister...o sa verific .
                            Si neavand ce face..am "tiganit" putin farurile

Comentariu

si-am pus si farurile

Comentariu

Tati neaparat o suspensie sport sa o lasi pe burta si ceva praguri.
                                Spor la munca si bafta la ce vrei sa ai mai faci.Si apropo dai jos portbagaju metali de pe ea ca ai sta urat.

Comentariu

Procesare...
                                X