Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce mult a trecut decand nu am mai postat aici , am fost ocupat si am mai montat cate ceva pe la masina .
Am pus eleron luneta , incalzire in scaune si tapiterie din piele si am schimbat si becurile din faruri cu unele de calitate superioara "Philips".
Pozele sunt cam multe , sper sa nu va plictisesc !
Bia , jos palaria pentru incalzirea in scaune. Si eu am de mai bine de 2 ani , si isi merita toti bani.
Da mai multe detalii de husele din piele : cost, ce tip de piele au folosit.
Eleronul cu ce l-ai lipit ? Si daca nu te superi , poti face o poza mai de aproape te rog.
Multumesc.
Da e lipit cu silicon , poze o sa pun dupa ce o spal ca nu am mai umblat cu ea de ceva vreme .
La tapiterie am piele ecologica, parca asa se numeste , nu e alcantara sau intoarsa , toata manevra a costat undeva la aproape 400 ron .
Baieti , nu vreau sa ma intelegeti gresit , era logic ca e lipit cu un silicon , ca nu se poate altfel . Chestia e, ce tip de silicon , deala sanitar ... in ideea ca este demontabil candva , sau special de parbrize , si e muult mai dificil de demontat .
Ba da se poate si altfel , cu banda dublu adeziva 3M , asta e cu silicon sanitar , in cazul in care vrei sa-l dai jos se curata cu benzina sau diluant si totul e ok , nu misca in niciun fel .
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu