La nastere, adica prin Februarie 2008, a fost un logan 1.6 mpi Kiss fm, deci avea aer, abs si alte cateva porcarii.
In primul an, nu a primit nimic.
In al doilea an, 2009, nu stiam cum se aranjeaza un logan frumos, asa ca a primit un eleron, stopuri clare MD si faruri MD cu 2 lupe, ulterior innegrite. Facut chiptuning la dimsport. Caii erau multi deci era nevoie de zgomot, deci a primit si o toba sport WM Sport.
Pozele din 2009 erau de calitate foarte proasta si nu prea mai am

In 2010, s-a inceput asa:
*stopurile au revenit la stock
*farurile au revenit la stock
*masina a primit prima oara arcuri sport Vogtland -35mm
*cum erau arcuri, era nevoie de jante, asa ca a primit Artec AD CUP, 15"x7J (ce are acum Deluxe pe masina)
*masina o dadea in stil WRC asa ca am zis ca ar merge niste dungi de LoganCUP
Tot in 2010, pragul dreapta era zgariat, asa ca am ales sa pun praguri din fibra. Prin aprilie, masina, ziceam eu, era cam gata. Dar in mai, a primit si kitul PilotDS, cei drept, atunci intr-o stare deplorabila (era albastru, avea o bucata din partea fata rupta, avea 2 gauri de tobe, eu doar 1 toba, era peste tot crapat, spart). L-am reparat, vopsit si in iunie, masina arata bine. Curand, am vopsit si bandourile si manerele albe si am dat jos stickere de cupa.
La finele lui 2010, ma plictisisem de body-kit care parca nu mai era la moda. Am ales sa-l vand, deci am revenit la bare stock, pragurile stock.
Aproape de sfarsitul anului a primit jante Dezent N pe 16" de la Alex MIU si un difuzor de bara spate.
In 2011, pana acum am facut cam asa:
*am dat jos eleronul
*facut portbagajul clean
*scos sigla fata
Saptamana viitoare va mai urma ceva, dupa care pana in martie incerc sa rezolv o problema, iar din aprilie vom incepe sa schimbam iarasi lookul.
Mai pe scurt, masina a fost cam tot ce se putea fi: stock, tuning vitan, tuning cu tona de fibra de proasta calitate, simpla dar sport (cum arata in octombrie, doar cu arcuri si jante) si in curand, un alt stil care nu stiu cum va arata =)).
Nu am poze momentan cu portbagajul din cauza ca au fost doar 2 si sunt pe aparat.
Altele ar fi: statie Midland CB Alan si antena ML 145, leduri in bord albastre.
Am boldat ce a ramas pe masina in ziua de azi din modificarile din trecut.

eu zic sa ramai pe clean sport ... fibra aia e tiganeala

. Dap, jantele momentan sunt ce e mai frumos la ea, dar sper ca modificarile din primavara asta sa o faca sa fie toata speciala 

! ... bafta in continuare !

Comentariu