Datorita problemelor des intalnite la autoturismele care le detinem am facut acest topic pentru a comunica mult mai usor si sa ne dam sfaturi pentru rezolvarea problemelor de ordin tehnic , electric , etc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Probleme tehnice , sfaturi , idei.
Adună
X
-
Voi stiti mai bine.
Victoras ar fii bine sa asculti sfaturile lui Yrman si Geo ei stiu mult mai bine.
Eu mi-am dat cu parerea , pt ca asa am patit eu la e39 , am facut curat si am atins din greseala mufa de sub scaun dreapta fata si de atunci am becul aprins la airbag.
Asadar , ai grija cand desfaci volanul sa nu ai surprize cum spun si colegii nostri din Constanta.
Comentariu
-
Stai linistit , nu este vorba de asa ceva , offfffff nu ma intelegeti gresit , am crezut doar ca este ceva cu mufa de sub scaun atat dar stati linistiti ca nu m-am suparat dinpotriva ma bucur ca ajutati si pe cei de aici cu sfaturi cit mai utile care uite eu nu le stiam.
Multumim si tinem aproape.
Comentariu
-
Pai calculatorul de airbag , daca nu ma insel este undeva sub scrumiera. desfa plasticele pe acolo si controleaza-i mufele + cablurile . Desfa si unitatea de la pasager , fa-i inspectie. Mai joaca-te putin si cu butonul de anulare airbag pasager , vezi functioneaza , se aprinde becul in bord sau nu.
Eu tot pe airbagul de pe volan dau vina, incearca daca poti sa faci schimb cu altul de la un prieten si vezi ce se intampla. Mare grija la cablul ala panglica si mufa lui, sunt destul de sensibile.sigpic
Comentariu
-
Nu stiu daca ai rezolvat problema...Cand ai becul aprins la airbag,la tine nu stiu,doar la Alfa,nu mai functioneaza airbagurile in caz de incident...desfa mufa,dar atentie fara contact pus(mai indicat sa scoti borna + de la baterie),o cureti cu spray special pentru contacte electrice si pe urma stergi eroarea...Ar mai fi o varianta...desfaci bornele de la baterie si astepti 15- 20 de minute dupa care cureti cu spray mufa de sub scaun,pui la loc bornele la baterie si astepti alte 15 - 20 de minute dupa care ii dai o cheie...este foarte posibil sa se stinga.Postat în original de adrian17071979 Vezi postEu mi-am dat cu parerea , pt ca asa am patit eu la e39 , am facut curat si am atins din greseala mufa de sub scaun dreapta fata si de atunci am becul aprins la airbag.
@DJ91VIC La tine mai mult sigur este un fir intrerupt sau o mufa in care contactele sunt oxidate...ia fiecare mufa la rand si curatale cu spray contact.Alfista fino alla morte!
Il cuore ha sempre ragione!
sigpic
Comentariu

Comentariu