Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cafenea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Mai aveti zapada prin Craiova?...ma refer pe strazile principale, ca aici in Constanta s-a cam topit, sa speram ca se mai incalzeste vremea asta ca m-am saturat de atata zapada.

Comentariu

Pffffffff la noi azi este frig si ceata foarte densa.
      M-am saturat de vremea asta , noaptea rece , ziua cald , zapada nu mai dispare si a mai si facut daune in urma ei.

Comentariu

Lasa ca uite asa se deblocheaza criza. Mai cade un pivot, un cap de bara . Mai se stamba o janta, face cauciucul galma ... dam de munca la meseriasi . Si uite asa se invarte banu !
        sigpic

Comentariu

Adrian ce cautai astazi pe la ciuperca si mai rau ca nu mai bagi lumea in seama...
          Fiat passion
          Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Nu te-am vazut , am luat ceva cadouri de acolo de la magazin dar nu te-am vazut ( daca te referi aseara ) , daca a fost dupa amiaza ma duceam acasa sau mergeam spre servici .
            Scuze Cosmin , data viitoare voi fi mai atent.

Comentariu

Ce sa fi atent nene , ca era vanzatoarea aia , buna in draci . Si pe frigul asta cum suporta fustita scurta , de te enervezi cu nervi !!
              sigpic

Comentariu

Era batrana nu ai chicit.
                Si de unde atatea fustite , totusi este frig la noi.

Comentariu

Nu cred ca e mai frig ca in C-ta , si totusi .... ce mi-au vazut ochisori ieri pe strada ...
                  Sau aveau dreptul , ca era ziua lor !
                  Nu conteaza , din punctul asta de vedere , poate sa fie ziua lor in fiecare zi .
                  sigpic

Comentariu

Ieri a fost o zi speciala in toata tara, cam toate "fetilii" au fost la fustite
                    Fiat passion
                    Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Azi a inceput productia la Ford B-MAX acolo la voi.
                      Mi se pare cam scumpa motorizarea aia noua de 1L si 120CP...sunt curios cat de fiabila este.

Comentariu

Da , ai dreptate .
                        De altfel , ne-am bucurat pentru prezenta presedintelui statului la aceasta inaugurare , acesta fiind primul proprietar al unui B -Max facut la Craiova.
                        In alta ordine de idei , intr-un interviu filmat aseara in compania noului primar de la Craiova , presedintele a intrebat de infrastructura necesara acestei fabrici pentru transportul modelului fabricat in Craiova.
                        Deocamdata , nu vad un raspuns real , in timp foarte precis in aceasta problema destul de precara ( culmea nu numai la noi , ci in toata tara ).
                        Referitor la aceasta problema as mai avea o intrebare :
                        Cum reabilitezi ( atat turnarea unui nou covor asfaltic cit si largirea carosabilului ) tu un drum european Craiova - Caracal -Rosiorii de vede -Bucuresti , cand poti frumos sa faci o autostrada Craiova- Pitesti?

Comentariu

Peugeotul zburator - Gazeta de Sud - Stiri din Craiova si Oltenia - 23 Iulie 2012

Comentariu

Era si fisu lui Mititelu in masina.

Comentariu

Uite aici un oltean "nervos".
                              NOUL DYNO EXELIXIS – SuperFlow 800 Series Chassis Dyno - Page 5 - Forum 4Tuning
                              I don`t drive fast, I just fly low!
                              DDK Photography
                              sigpic

Comentariu

)))

Comentariu

Procesare...
                                X