Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Azi era să plec după o mașină, dar m-am blocat la faza cu fiscalul.

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Azi era să plec după o mașină, dar m-am blocat la faza cu fiscalul.

Am vorbit cu un tip din București care vinde o mașină ce chiar mă interesa. Totul părea ok: revizii făcute, acte la zi, zice că e proprietar de 5 ani. Întreb despre fiscal și îmi spune:
    „Îți dau mașina, dar fiscalul nu pot să-l scot azi. La mine în sector durează, e aglomerație... îl ai peste câteva zile.”

Recunosc, m-a cam pus pe gânduri. Eu știam că dacă nu ai datorii la taxe, îl poți obține în aceeași zi sau cel târziu a doua. Acum nu mai știu dacă omul chiar spune adevărul sau vrea să tragă de timp.

Ca să nu mai pierd vremea cu acte scrise de mână sau bătăi de cap la ghișee, am început să caut o soluție online. Am dat peste contract-auto.ro, unde zice că poți face contractul rapid, online, legal, și primești tot ce-ți trebuie.

L-a folosit cineva până acum? Chiar e de încredere?
    M-ar ajuta mult o părere sinceră, că nu vreau să mă trezesc cu probleme după ce dau banii.

Cu fiscalul de la masina , data viitoare sa achiti doar jumtate din valoare nu toata masina pana nu primesti fiscal.

inchirieriauto-otopeni.com – solutia inteligenta si accesibila pentru inchirierea unei masini in Otopeni
    In lumea moderna, mobilitatea rapida si confortabila este esentiala, iar serviciile de
    inchiriere auto otopeni devin tot mai populare. Indiferent daca ajungi in Romania pentru afaceri, vacanta sau ai nevoie pur si simplu de o masina pe termen scurt, alegerea unui serviciu de inchiriere auto langa Aeroportul Otopeni este, fara indoiala, o solutie practica. inchirieriauto-otopeni.com se impune drept unul dintre cei mai de incredere furnizori, oferind masini de calitate, preturi competitive si o experienta fara stres.
    Mobilitate imediata, chiar de la aeroport Primul pas dupa coborarea din avion poate fi direct in masina pe care ai inchiriat-o. Inchirieriauto-otopeni.com intelege perfect cat de important este timpul in calatoriile moderne. De aceea, serviciul este conceput pentru a facilita predarea si preluarea masinilor in imediata vecinatate a Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, clientii pot evita aglomeratia, cozile si deplasarile inutile, punandu-se in miscare instant.Flota variata, gandita pentru orice cerintaFiecare calator are nevoi diferite, iar aici intervine avantajul unei flote diversificate. inchirieriauto-otopeni.com pune la dispozitie o gama larga de vehicule: de la autoturisme compacte, perfecte pentru oras, pana la SUV-uri robuste si masini elegante, ideale pentru drumuri lungi sau ocazii speciale. Toate vehiculele sunt intretinute riguros si igienizate conform celor mai inalte standarde, asigurand siguranta si confort cu
    inchirieri auto bucuresti otopeni

Comentariu

Procesare...
    X