Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Achizitie masina SH < 20.00 Euro

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Achizitie masina SH < 20.00 Euro

Salut ! Vreau sa achizitionez o masina SH si apelez la parerile voastre , care probabil cunoasteti masinile mult mai bine decat mine .
    Pret maxim : 20.000 Euro
    Sunt in cautarea unui autoturism bun , fiabil si cu aspect interior/exterior frumos . Navigatie , Consola , Xenon , LED-uri
    Sunt interesat de un Sedan ( de exemplu Seria 3, A4 , Passat ) , hatchback (mini cooper , Volvo v40 ) sau a unui SUV mai compact ( x1/x3 , q3/q5 )
    An fabricatie > 2012
    Km < 135.000
    motor : maxim 2,2 l / minim 1.4 , CP >115 dar cu un consum bun , pentru o persoana care calatoreste mult cu masina . Un bun exemplu ar fi motorul de 2.0 l Diesel de la BMW 160/180 CP ( Nu stiu cat de fiabil este motorul . L-am dat exemplu pentru ratia cilindree/putere/consum)

Unele idei ale mele sunt : Bmw 320 d , Jaguar XF 2.2 d , Audi A5 2.0 d , MINI Cooper SD , Volvo v40 CC , BMW X1 , Volvo xc60 , Mercedes GLA .

Niste pareri va rog .Ce ai recomanda ?
    Multumesc anticipat !

Daca vrei ceva mai rar(ceva ce nu vezi zilnic pe strazi), ar fi un Jaguar.
    Din lista aia un Audi A5,nu-i rau deloc.

Comentariu

Tot la Audi A 5 ma gandeam si eu sa iti recomand. E o suma destul de mare vei gasii cu siguranta o multime de modele auto.

Comentariu

Parere

Buna,

Cauti pe net si gasesti ce ti se potriveste.

Postat în original de paraschivrazvan25 Vezi post
        Tot la Audi A 5 ma gandeam si eu sa iti recomand. E o suma destul de mare vei gasii cu siguranta o multime de modele auto.

Comentariu

Procesare...
        X