Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Achizitie auto 8000-9000 euro, indecis (Lancer)

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Achizitie auto 8000-9000 euro, indecis (Lancer)

Salut baieti!! Am nevoie de niste sfaturi pentru achizitia unei masini. Situatia este in felul urmator: buget 8000-9000 euro, prefer berlina dar nici hatch nu imi displace, masina o voi folosi in mare parte in oras dar si cateva iesiri maxim la 2 luni.

Povestea este in felul urmator, in prima faza imi doream un Golf 5/6, Opel Astra J, Mazda 3 chiar si Ford Focus. Pe parcurs situatia s-a schimbat m-am indreptat spre Mitsubishi Lancer 1.8/1.6 benzina. Un prieten bun mi-a recomandat pe un coleg de munca al tatalui sau care are de vanzare un Lancer 1.8 benzina, berlina body kit ralliart, automata plus clapete in spatele volanului pentru schimbat vitezele. Pretul ok 8000 de euro fiind cunostinte dar aici apare problema, omul isi cauta un Audi A4 si cel care il gasise sa vandut intre timp iar masina nu o mai vinde cel putin pana nu isi gaseste alta.

In ultimele zile am vizitat multe parcuri auto si reprezentante dar nu ma incantat nimic, la reprezentanta Mitsubishi am vazut cateva masini rulate folosite de angajati, majoritatea 2011 an de fabricatie si 40.000-60.000 km doar ca aratau cam jalnic, a tot incercat dealer-ul sa imi spuna ca nu se vand asa si ca in pretul masini o sa intre si retusurile.

In mare parte as dori niste sfaturi despre alegerea facuta, ce optiuni as mai avea cu acest buget + ca nu este exclusa nici o plecare in Germania la cum am vazut ca arata masinile de aici. Am ales Mitsubishi Lancer pentru ca este o masina fiabila plus ca arata foarte masculin, sunt deschis si pentru orice fel de sugestie.

Te-ai putea orienta chiar si spre Audi A4,BMW 320.

Comentariu

Sau Volvo .......
      Dar nici Lancer-ul nu este de lasat, alura sportiva si fiabilitate remarcata in decursul anilor.
      Nu este o alegere rea , dar sa tii cont si de pretul pieselor de schimb.
      P.S. : Incearca si la reprezentatii leasing-ului operational deoarece masinile acestea dupa terminarea leasing-ului operational ( chirie pe masina in decursul a 4 ani cu limita de km pana in 100000 si cu reviziile la zi , eventual casco pe toata durata contractului de leasing ) sunt vandute la preturi reale si nu supraevaluate cum des intalnesti la reprezentantele auto .
      Succes !!!!!

Comentariu

Multumesc pentru sugestie o sa ma uit si la reprezentantii de leasing operational sper sa gasesc masini mai ok decat in parcurile auto.

In legatura cu Lancer am auzit ca piesele sunt cam scumpe si vin destul de greu in tara, asta ar fi un minus.

Comentariu

La Subaru WRX te-ai gandit? Daca te chinui putin gasesti si la 9000 euro. Infinity? Lexus? Orice ai alege, tine cont si de alte taxe: taxa de timbru: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf...mbru_2014.html

RCA - gasesti calculatoare de RCA+Casco; iti recomand Compara tarife RCA ieftin: comanda rca ieftin, rca ieftin 2014, tarife rca online, calculator rca ieftin Cand mi-am luat eu, aveau la reducere un pachet de la Generali Casco cu RCA. Cauta pe Autovit, ca au functie de cautare misto, in functie de buget, motorizare, au poze - o sa vezi, e usor sa compari. Bafta!

Comentariu

Procesare...
          X