Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

masina SH max 4000 euro

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• masina SH max 4000 euro

Buna ziua,

Doresc sa cumpar o masinuta SH cu max 4000 euro care sa indeplineasca urmatoarele conditii: 1) sa consume cat mai putin in oras (max 7%), avand in vederea ca eu ma deplasez numai in Bucuresti in trafic aglomerat; 2) sa fie fiabila; 3) sa nu coste mult intretinerea (reparatiile/piesele de schimb).
    Ce imi recomandati?

Pentru traficul din Bucuresti ar merge ceva o motorizare Diesel, cu o cilindree de cel mult 1600cc scoti consumul ala de maxim 7%.

In 4000 euro ar merge:

- Citroen C4 1.4HDI sau 1.6HDI
    - Peugeot 206 1.4HDI
    - Peugeot 307 1.6HDI
    - Renault Clio/Megane 1.5dCI
    - VW Golf 4 1.9TDI

Alegerea mea ar fi asta (se incadreaza in 7% la consum in Bucuresti, in Constanta consuma 5,5%, are motor decent cu 110CP,ABS,ESP, 5 stele la siguranta EuroNcup, si arata si bine) http://www.auto.ro/citroen-c4/1787600.html

sau

http://www.auto.ro/citroen-c4/1845357.html

Comentariu

@PWR- Dar de ce nu recomandam si autohtone?
      De exemplu raportul pret intretinere pe km la un Logan nu se compara cu Citroen C4 , in plus problemele la un astfel de model costa.....
      Masina frantuzeasca pret achizitie redus , consumabile si intretinere deosebit de mare......
      Parerea mea , pentru Bucuresti se merita o masina autohtona care sa nu manance bani multi si cu un CASCO de cuvant !!!!!!!
      Parca noua cu vaucere valoarea unui Logan este de 5300 euro , poate ma insel .....

Comentariu

Nu cred ca vrea autohtona, asa din categoria asta as putea sa zic si ceva autohton de la Craiova...adica un Ford Fiesta.

Comentariu

Eram sigur de replica asta.
          Apropo , sa stii ca sunt mari diferente intre Ford-ul pentru export si Ford-ul pentru import.
          Si sincer as opta totusi pentru un Logan , doar ce am venit de la Bucuresti si am intampinat multe dificultati de la carosabil deteriorat la lipsa capacelor de canal si multe altele .......

Comentariu

Procesare...
          X