Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

opel astra hatchback pareri

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• opel astra hatchback pareri

salutare as dori sa aflu cateva pareri in legatura cu opel astra hatchback. ca varianta e mai buna , diesel sau benzina ? cam ce consum au ? sunt fiabile ? multumesc.

diesel 1.3 cdti cutie 6+1 e bestial, are suficienta putere iar consum bate undeva la 3.4 exterior si 5 in oras, sunt putin mai scumpe dar merita

Comentariu

Diesel clar, e cam cu 1000 euro mai scump dar se merita mai ales daca faci 20 000km/an.

Comentariu

mltumesc frumos. dar asa ca masina ce parere aveti ? e fiabila ? ca am mai auzit diversi care spuneau ca este doar "o dacie a nemtilor. cu motorul diesel care se strica foarte repede"

Comentariu

Comparativ cu un Mercedes,BMW...e normal sa existe comparatia asta, e totusi alta calitate al materialelor folosite, cu totul alt pret, Opel sunt masini bune, daca vrei ceva putin mai calitativ alege VW.

Comentariu

bugetul este cam de 5000 euro, cu tot cu inscris si alte taxe. nu stiu ce ar fi mai bine sa iau in banii astia. ps: cam cat ar mai duce un opel cumparat deja cu 150.000 km ? multumesc mult

si inca o intrebare: mi s a tot spus ca motoarele 1.3 nu sunt reusite ca doar motoarele 1.7 si 1.9 clasice sunt motoare rezistente

Comentariu

Salut ,
              Motorul de 1.3 are injectoarele foarte pretentioase la motorina de " buna " calitate de la noi din tara.
              Clasicele 1.7 si 1.9 nu au injectoare atat de pretentioase fiind cu mai putina electronica si avand mai multa fiabilitate la toate impuritatile din combustibil.

Comentariu

multumesc frumos adrian17071979 , aceasi explicatie mi au spus o si altii deci presupun ca asa este , sunt mai sensibile motoarele 1.3 decat clasicele 1.7. stie cineva cam cat ar consuma un hatchback 1.7 diesel ?

Comentariu

Consum Opel hatchback 1.7 diesel
                  -la o viteza de croaziera de ~120km/h consuma cam 4.7l/100km iar la 100km/h cam 4,1L%;
                  -iar in oras undeva la vreo 6l/100km.

Comentariu

la banii astia ai sanse sa iti iei un BMW seria 3 din 2001-2002 320d sau chiar 318 benzina

Comentariu

Procesare...
                    X