Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

opel sau ford

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• opel sau ford

Salut sunt nou pe aici dar as vrea o parere dintre un opel 1.3h caravan si un ford focus 1.6 diesel dupa 2005 tinand cont ca fac naveta zi de zi cam 100 de kilometri si nustiu care din acestea sa optez !! O parere as vrea ! Multumesc anticipat !!

parerea mea este sa alegi ford.
    maicamea are ford fiesta ghia 1.6 diesel din 2008 consum mic in 165000 km nu a bagat nici un ban in afara de schimburile periodice ( masina a fost luata la 0km ) si trage motorul de rupe acum o saptamana si a luat 190km/h masina a fost si este rulata zilnic presupun ca acelasi motor este si pe focus 1.6
    la opel este bine ca gasesti piese usor si ieftine la cate dezmembrari opel sunt
    BMW E46 318i

Comentariu

pai eu pentru naveta as vrea dar nustiu care ca am vazut ca parerile sunt impartite :-s de asta tot intreb

Comentariu

o fiesta diesel 1.6 ar fi cea mai indicata si maicamea face naveta cu ea(150km zilnic)
        BMW E46 318i

Comentariu

Postat în original de cyber Vezi post
          Salut sunt nou pe aici dar as vrea o parere dintre un opel 1.3h caravan si un ford focus 1.6 diesel dupa 2005 tinand cont ca fac naveta zi de zi cam 100 de kilometri si nustiu care din acestea sa optez !! O parere as vrea ! Multumesc anticipat !!
          Avand in vedere ca faci atatia km/zi indicat e sa ai motorizare diesel.
          Deci mergi pe varianta ford focus 1.6 diesel, chiar daca e mai scump putin diesel-ul, dar iti amortizezi investitia destul de repede avand in vedere ca faci multi km/zi.

Comentariu

Am auzit ca ii ceva cu distribuita sau altceva dupa 100.000 km la ford ii adevarat?

Comentariu

Nu are nici o treaba doar ca trebuie schimbata la un anumit numar de km
              BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
              X