Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salut, sunt nou e acest forum, am 16 ani si o mica problema ma tot gandesc la prima masina... In topul preferintelor ar fi Volkswagen Golf 4 1.8T sau 2.3 v5( vr6 mi-se pare prea prea pt prima masima...) , Audi A3 1.8 sau 1.8T si Opel Astra bertone Z20LET..
Daca aveti si alte idei va rog sa mi-le impartasiti!!
Deocamdata ai 16 ani, in 2 ani se schimba multe.
Eu as opta pentru un Audi A3 cu motor de 1.8 T, arata mai bine ca Golf-ul 4 si are materiale mai de calitate, e mai bine finisat, chiar si ca motorizare e mai avansat.
Sa nu fie singura ta "mica" probleme alegerea modelului de masina, depinde si ce buget ai si daca esti in stare sa intretii si sa platesti un motor de 1.8T sau 2.3 sau poate ai o familie instarita care sa se ocupe de acest lucru!? Cand aveam 16 ani eu ma gandeam la un Evo IX 2.0 dar, societatea este intr-o continua schimbare si un amplu progres ...
Si eu ti-as sugera A3-u cu 1.8T trage super si la fel cum spunea PWR mai sus e mai calitativ la materialele interior/exterior!
Salut!
Ma uit , citesc si tot nu pricep....
@alex95lr- Vad exemple de masini care au motoare puternice si cu un grad sporit de sportivitate.
Am inteles ca ai varsta de 16 ani , iti doresc multi inainte , sanatosi si cu mult noroc pe viitor , o varsta in care visurile sunt actualmente foarte fragede....
O intrebare daca nu te superi: in afara de putere si sportivitate la aceste modele enumerate de tine ce iti mai place si ce iti ofera bucuria de a conduce astfel de masini?
P.S.: Atentie , viteza ucide , mai ales cand totul este la inceput de drum......
Salutare.Sunt de acord cu adrian17071979 si sunt de parere ca pentru prima ta masina sa nu optezi pentru un motor Turbo pe benzina.Asa am fost si eu entuziasmat la 18 ani cu dorinta de o masina cat mai puternica dar pana la urma,cand in sfarsit am ajuns sa imi pot permite sa cumpar masina mea(pe la 22 de ani),am ajuns sa imi iau un Renault Megane Coupe din 2000 cu motorul de 1,6 16V, 107 CP (din mai multe motiveproaspat iesit din facultate,fara prea mare sustinere de la parinti in ceea ce priveste bani de benzina,de intretinerea masinii,etc.)si am ajuns sa o indragesc foarte tare.Intr-adevar dupa vreo jumatate de an,regretam ca nu am luat aceeasi masina dar cu motorul de 2.0 benzina de 140 CP,tot aspirat.
Si a mai trecut ceva timp,si dupa vreo 3 ani de condus la masina asta,mi-am luat si mult dorita masina puternica,si anume un Fiat Coupe cu motorul cel mai puternic cu care putea fi echipat,2.0,20 VT benzina de 220 CP(ca sa nu patesc ca si cu megane-ul sa regret motorul de 140CPsi mi-am facut damblaua cu masinuta asta si am trait senzatii super tari si adrenalina la maxim.
Asa ca in concluzie,ca sa nu te mai plictisesc cu povestile despre masinile mele,eu ti-as recomanda sa incepi mai lejer si apoi dupa ce devii mai stapan pe reflexele tale si capeti putina experienta,sa treci si la o masina mai puternica,eventual benzina turbo,pentru ca viata e lunga si ai timp destul sa traiesti senzatiile pe care ti le poate oferi o asemenea masina,si te poti simti bine si intr-o masinuta de 100 CP.Bafta
Ideal ar fi sa-ti iei o masina la care sa-ti permiti intretinerea, ca degeaba iti iei si motor benzina cu turbo daca nu ai bani de benzina si o tii degeaba.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu