Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Citrooen C2 1.4 hdi

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Citrooen C2 1.4 hdi

De aproximativ 4 luni, am achizitionat un C2 1.4 hdi, 2004.12, inmatriculat in 2005, cu 115300 km la bord, stare generala buna, dar cu mici probleme de ordin estetic (aripa fata stanga ondulata tabla, aripa spate dreapta mai putin dar se observa si mici zgarieturi.)
    Ca dotari, are strictul necesar: aer conditionat functional, servodirectie (foarte usoara comparativ cu megane ul 2.2), 2 airbag uri, calculator de bord, alarma cu inchidere, proiectoare care nu merg (cred ca sunt becurile, urmeaza sa fie schimbate), mp3 cu 4 incinte acustice.
    Tehnic are nevoie de bieleta antiruliu pe dreapta fata si o bucsa pe spate.
    Masina am luat o pentru tata (el este in acte), dar nu este multumit de ea deoarece este prea mica (eu m am gandit la consum si costuri de intretinere, care sunt relativ ok).
    Motorul trage surprinzator de bine (chiar te lipeste de scaune) iar punctul sau forte il reprezinta consumul (arata pe bord 5% mediu in conditiile in care am parcurs aproximativ 50 km afara (autostrada cu viteze pana in 140 km/h) din 200 km (150 km in oras).

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0364.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	263,8 KB 
ID:	50730 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0367.jpg 
Mărime:	207,2 KB 
ID:	50731 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine0362.jpg 
Mărime:	184,1 KB 
ID:	50732 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF5676.jpg 
Mărime:	185,4 KB 
ID:	50733 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF5687.jpg 
Mărime:	234,6 KB 
ID:	50734

Arata bine masina, cum sa nu fie tatal tau multumit de masina, pentru o persoana doua e masina buna, mai ales in oras e super, micuta, se parcheaza usor, plus de alta consumul punctul forte.
    Sincer sa fiu pentru strict oras mi-as lua o astfel de masina si daca as sta intr-un oras ca Bucuresti cu atat mai mult.
    Cati CP are si cat consuma in oras?

Comentariu

I s a pus pata pe laguna 2, vrea o masina mai mare. De cand am luat o, mai mult am mers eu cu ea.
      O sa o vand si ii iau laguna 2....
      Ca si consum cred ca nu ia mai mult de 6-6,5% in oras, iar referitor la putere am inteles ca ar avea softul rescris si dusa undeva la aproximativ 90cp dar nu sunt sigur. Cert este ca trage foarte bine pentru cilindreea si greutatea ei. Mentionez ca i am schimbat cele 3 filtre (motorina, aer si habitaclu) acum o saptamana. Tehnic are nevoie de bieleta antiruliu pe dreapta si o bucsa pe spate.

Comentariu

In Bucuresti atinge 6,5% dar intr-un oras cum este Constanta(in afara sezonului de vara) cred ca nu trece de 5% consumul, cand o sa aiba laguna cu probabil dci de 1.9 o sa-si doreasca consumul lui C2 in oras.
        Trage foarte bine pentru greutatea masinii, 1,4 diesel 90cp.
        Cu cat vrea sa o vanda?

Comentariu

Nu stiu daca chiar 5% ar lua, dar nu ar trebui sa sara de 5,5.
          pretul ar fi 2850 e discutabil... mai scadem ce mai tb facut la ea, iar daca ia 2600 ar fi ok.
          Ca idee sub 3000 nu exista pe piata, numai ca in aceste vremuri dc vrei sa vinzi ceva tb sa lasi la pret, dar daca vrea cineva sa ofere mai mult nu este nici o problema.
          Tata nu prea merge in oras, rar o mai duce pe mama la munca, cumparaturi etc, o ia sa se duca pe la tara si nu cred ca l ar deranja consumul, cu toate ca C2 ul il alimentezi foarte rar.

Comentariu

Procesare...
          X