Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

SPL Dynamics vs. JL Audio

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• SPL Dynamics vs. JL Audio

Cum vechiul SW s-a vandut pe viitor vreau sa cumpar un nou difuzor, incinta va fi custom inchisa sau reflex, nu m-am hotarat inca.

Cele 2 difuzoare sunt:

JL Audio 12W3V3-2 Subwoofere auto JL Audio , 12 W 3 V 3-2

SPL Dynamics Romania » V-300D4

Statia care o am la dispozitie este: Kicker ZX400.1, Amplificator auto

As dori cateva pareri despre cele doua difuzoare, sau chiar altele dar maxim in pretul JLului .
    sigpic .

In primu rand sunt 2 difuzoare cu arie diferita, SPL - SQ. Mie personal acel sub de la jl mi se pare slab, daca nu ma insel are undeva la 150w, dar nici statia nu e prea potenta.
    Mergand pe spl dynamics, mereu mergi la sigur.
    Acum depinde si ce vrei tu de la un sistem. Completare de frecvente sau bubuiala.
    sigpic

Comentariu

Postat în original de DeLuXe Vezi post
      Mie personal acel sub de la jl mi se pare slab, daca nu ma insel are undeva la 150w, dar nici statia nu e prea potenta.
      Pe site scrie "putere nominala - 500W RMS "

Nu doresc bubuiala, vreau un bas clar, frumos, tocmai de aceea as inclina catre o incinta sealed.

Ar mai fi si acest model: Pioneer TS-W309D4 Subwoofere auto Pioneer , TS - W 309 D 4

Statia scoate suficient pentru ceea ce doresc si pentru marimea autoturismului, am probat pe ea un Hertz Sealed si un Magnat Transforce Reference. Magnatul era cam bubuiala, tremura toata masina iar dupa mult timp de ascultat era cam deranjant, Hertzul mi-a placut in schimb.
      sigpic .

Comentariu

Mergi cu incredere pe spl, daca vrei te ajut sa-l si procuri.
        sigpic

Comentariu

Sincer sa fiu am avut ocazia sa ascult woofere ca jl, Spl Dynamics sau Pioneer ... hmm jl sunt pentru masini gen aspirator de femei sport in 2 usi, decapotabile etc., SPL-u e dedicat pentru forta, bass clar si puternic iar Pioneer intr-o incinta inchisa cum doresti tu poate fii si linistit - bass placut sau mai agresiv - daca ai un amplificator tare sa dai in el ( vezi ce face al meu ) Pentru cerintele tale cred ca un subwoofer ca al meu ar fii perfect, incinta sealed, micuta, ocupa spatiu putin si poti asculta si bass placut si ceva mai booom !
          In progress 1st 206+

Comentariu

Postat în original de DeLuXe Vezi post
            Mergi cu incredere pe spl, daca vrei te ajut sa-l si procuri.
            Mersi, cand ai timp astept in PM un pret pentru acel model.

Andrei, pai ce au 4 OO JLurile de numai pe aspiratoare se monteaza ? Pe masini neaspiratoare nu canta, sau cum, sa inteleg ca merg numai manele pe ele si cum Pio meu nu merge cu asa ceva posibil sa nu mearga nici acel JL
            sigpic .

Comentariu

Ma refeream ca JL sunt slabute ca putere si se monteaza in spatii mici, sub sau in spatele scaunelor si intr-adevar se aud bine manelele pe ele
              In progress 1st 206+

Comentariu

Am mai vorbit in stanga si in dreapta si 90% cred ca o sa iau SPLul, astept niste preturi acum. O sa fie montat in incinta inchisa.
                sigpic .

Comentariu

Printr-o combinatie cred ca am ajuns la un Pioneer TS-W308D4. Incinta va fi inchisa din MDF de 18mm.
                  sigpic .

Comentariu

Fara indoiala as fi mers pe JL. SPL Dynamics e un difuzor care suna TARE dar nu acopera toate frecventele in mod egal, e al naibi de pretentios la cutie. Intr-un cuvant Bubuiala este cel mai ales cuvant. Nu iti recomand incinta inchisa pt SPL Dynamics .
                    Alpine cda 9831, DLS MS6A, DLS CA21, DaciaSupernova.

Comentariu

Pai nu ti se pare normal? Compari 2 difuzoare de arie diferita ... spl si sq, am zis mai sus ... e ca si cum ai compara o masina de wrc, btcc si F1.
                      sigpic

Comentariu

Procesare...
                      X