Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Jigniri incredibile pentru românii din Italia. Ce parere aveti?
Comunitatea românilor din Italia si un consilier al Primăriei Romei denunta o emisiune radiofonica în care sunt ironizati imigranții români din Peninsulă, considerati "criminali" si "proxeneti" provenind din "Zingaria" ("Țigania"), o aluzie la România. Si francezii i-au jignit pe români, inventând salutul cu mâna întinsă.
Voi ati ascultat melodia?eu unul am descarcat-o si o s-o ascult la maxim in masina,e de nota 10,serios...nu pomenesc nimic de romanii din Italia,doar de TIGANI ca sunt veniti din Romania si aia o singura data chiar la inceputul cantecului si au dreptate...Cauza tiganilor iubitori de gutza,salamuri ,copii minune si cupru pe care il fura de unde apuca,nu este problema mea.In articol vad ca cica "Comunitatea romanilor din Italia" denunta, de ce nu denunta ca la ori si ce semafor zingari dalla romania iti cer bani si daca nu le dai te injura razand in limba romana si apropo...eu unul si toti cunoscutii mei nu am auzit ca exista o comunitate romana aici in mod oficial...deci vrajeala.Si de parca nu era indeajuns chestia asta cu tiganii care fura si ne fac de rahat,dar nu putea lipsi de aici si "Societatea Academica Cocalari si Prostitoate" din Romania,adica exact pleava sociatatii.Acum cinstit,sa fi fost noi in locul lor,al italienilor,ce am fi facut???
PS:O sa va pun foto sa vedeti ce supercars-uri au zingari dalla romania si in ce rulote stau,iar cu francezii e cu totul alta poveste...aia saracii sunt dobitoci de felul lor,din nastere
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Oricum e naspa ca au ajuns sa faca misto de noi si italieni, dupa francezi...mai ramane si spanioli si apoi germani...practic aici au emigrat cei mai multi romani de cand am intrat in uniunea europeana.
Propaganda mass media in goana dupa rating...doar pentru o aluzie, Romania = Zingaria si doar atat...restul versurilor este adevar in stat pur.Stim cu toti ce "meserii" si îndeletniciri au croncanii.Normal nu trebuia facuta acea aluzie la Romania,dar cred ca cine a compus cantecul nici macar nu si-a dat seama,atata timp cat croncanitorii sunt veniti in masa din Romania.Probabil ca in urma reclamatilor vor elimina Romania din text si atunci va fi OK.
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Oricum e naspa ca au ajuns sa faca misto de noi si italieni, dupa francezi...mai ramane si spanioli si apoi germani...practic aici au emigrat cei mai multi romani de cand am intrat in uniunea europeana.
Nemtii nu cred ca se coboara la acest nivel.Dar asa cum spune colegul mai sus si eu m-as fi saturat de toate aceste dobitocii.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu