Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Idei pentru bere bună

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Idei pentru bere bună

Dacă e să fie alt topic, vă aștept cu propuneri.

Acum vreo 3 ani, într-un magazin de lângă Augsburg (deci la țară), am văzut atâtea feluri de bere, că nu știam ce să iau. O jumatate de zi am stat acolo și n-am plecat cu mai mult de 30 de sticle cred. Hai poate 20, nu mai știu.

Printre altele, Corona este o bere bună. Și Sapporo îmi place.
    Leffe, neagră și bună la gătit. Și surprinzător, tot de la belgieni, genială, Kasteel.
    Pe la nemți sau cehi au nefiltrată foarte bună.

Liquid of the gods by c6t9, on Flickr

Nene , ne-ai omorat cu topicul asta !
    Trebuia sa ajung si eu , la un festival de bere din Germanik, dar a intervenit ceva , si nu m-am mai dus. Asa bere , pe unde m-a purtat valul , am incercat detoate . Si acum totul depinde de preferintele fiecaruia. Unora le place , amara , altora mai dulceaga, altora neagra cu gustul ei specific de caramel, s.a.m.d.
    Eu sunt fan Guinness neagra la halba, iar Corona nu-mi place neam . Cea mai tare bere pe care am baut-o , si ma refer la taria ei , a fost in Ukraina , unde am baut Baltika la butoi cu doage . Avea 17% , si dintr-o halba ... vorbem chineza . Si apropo de China , nu am avut ocazia sa beau si eu un Chin Tao , am auzit ca e de exceptie.
    Cea mai slaba , in Bahamas , Bud Light .
    sigpic

Comentariu

Da mai era un topic cu bere aici http://www.supercars.ro/forum/cafene...bere-beti.html

Comentariu

Uniți vă rog, n-am știut. Eu am plecat de la un răspuns din coca cola.

Comentariu

Procesare...
        X