Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cine,ce v-a stricat ziua?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Sa fiu cinstit nici eu nu stiu...pe procesul verbal scrie ca am tranzitat o zona a aeroportului interzisa traficului rutier violand astfel articolul nu stiu cat etc sanctionabil de la 80 la 318 euro,nu m-au putut opri in conditi de siguranta si in mod regulamentar pentru ca intre timp am plecat!!!Cum vine asta e cam greu de inteles...Intra-devar au aparut doi garcea cu o Panda ce patrulau prin zona si mi-au spus sa merg in parcarea cu superplata a aeroportului sa astept,eu oprisem pe marginea drumului unde opresc si asteapta toti,deci daca aveau ceva de comentat si sanctionat o puteau face,dar mi-au spus doar sa plec din acel loc si atat!?!Probabil aveau si garcea astia in acea zi vreo norma la dat amenzi,trimise ulterior prin posta la o distanta in timp de doua luni
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
      @cangri Cat ti-a venit impozitul doar pentru masina?
      Impozit masina este ~925RON dar am platit 845 RON cu reducerea de 10% pentru ca am platit inainte de 31Mar,ceva de genul.

Apoi urmat de asigurare la ASIROM pe 12 luni clasa B4 585RON.

Si saptamana viitoare sunt programat Joi la revizie.

Comentariu

Destul de scump impozitul, cred ca ce fericiti sunt cei cu Tico,Smart.

Comentariu

Impozitul si asigurarea cred ca costa cat un Tico in momentul actual.
          Astazi am facut si schimbul de ulei si filtre 350RON
          Urmeaza sa schimb discurile si placutele fata vreo 1100 RON si astea(EBC`uri) si daca incepe sa troncane bucsile oscilante pe spate(4 la numar).

Comentariu

Destul de mari preturile!
            Ce ulei ai bagat in motor?...iar discurile de frana si placutele iar mi se par scumpe rau, banuiesc ca nu-ti pui discuri de 300mm?...mai mult de 260mm nu cred ca au, cred ca gasesti pana in 500 ron discurile(amandoua) + 200...maxim 250 ron placutele.

Comentariu

Ulei G.M. 5W20 iar filtrele MANN.Asta a fost pretul cu tot cu manopera la service autorizat.
              Pretul postat de mine este cu tot cu montat in service autorizat.Ca nu am loc in fata blocului pentru operatiune.
              Discurile parca sunt 288 mm.

Comentariu

Credeam ca ai schimbat tu uleiul+filtrele(chiar este una din cele mai simple/banale operatiuni).
                Daca ai discuri de 288mm+placute EBC cam alea sunt preturile, discurile+ placutele EBC sunt ceva mai scumpe.

Comentariu

In fata blocului nu ai cum sa faci operatiunea asta la motorul meu.
                  Una la mana : masina trebuie neaparat ridicata pe elevator ca sa scoti filtrul de ulei.E pozitionat pe lateralul motorului.Iar cum acesta este pozitionat transversal acesta vine in fata masinii intre blocul motor si radiatoare.Ca sa-l scoti ai nevoie de o cheie gen latul acela de prind hingherii cainii,daca sti cum arata.
                  Motorul asta nici ca se putea face mai inghesuit.
                  Plus ca oricum trebuia sa ma duc sa iau piesele de la ei.
                  Si mai trebuia sa schimb si sonda la marche arriere care e pe cutia de viteze langa planetara.

Comentariu

Scirocco de rahat care a batut de Vineri si pana Sambata cu draci...pe urma mega furtuna insotita de mii de tunete si fulgere de Dumineca...urgi ale naturii din cauza carora m-am vazut nevoit sa aman pentru wekend-ul de saptamana aceasta "Operatiunea monstrul"
                    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Procesare...
                    X