Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cine,ce v-a stricat ziua?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

nu ma intreba detalii tehnice dinastea )

Comentariu

O lectie invatata banuiesc, de acum inainte o sa ai grija mai multa la bani de hartie.

Comentariu

nu....am invatat sa spal la masina

Comentariu

Timpul asta de rahat...ploua in reprize si pe deasupra din cand in cand ii mai baga si cate o grindina marunta.M-am dus la balta cu noaptea in cap,ma gandeam ca dau lovitura...dar dupa vreo 2 ore,m-am intors acasa din cauza ploi
          Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Corigenta la mate :X:X.
            I don`t drive fast, I just fly low!
            DDK Photography
            sigpic

Comentariu

DJ35DDK ai ramas corigent la mate?

Comentariu

Da =))) pe semestru` asta. Am un 2 si un 3 in catalog si 3 in teza....O sa ma mut la alta clasa pe semestrul al doilea, la o clasa unde nu preda nebunu` asta cu care fac eu mate`.
                Povestea e asa: intr-a 9a mi-a fost profesor asta rpimeel doua saptamani, dupaia a plecat la inspectorat, acum, dupa doi ani e tot inspector, dar si-a ales 2 clase la care sa predea: a mea si inca una......suntem vreo 6 corigenti in clasa aia pana acum, si doar 6 cred eu medie peste 6. (suntem 26 in clasa )
                La teza l-a prins pe un coleg cu caietul pe picioare si...i-a dat 1, dar in catalog i-a trecut 2. L-a scos la tabla pe fraier, a facut 4 exercitii fara oprire, la teza facuse tot, dar nu stia un subpunct ca sa ia punctaj maxim...si l-a ars. I-a incheiat media 4 pe semestru` asta, iar mie imi trebuie un 6 si un 7, deci no way + ca nu stiu mate` din clasa a 4a....nu se prinde de mine cum nu se amesteca uleiul cu apa.
                Stiam ca-mi va distruge viitorul matematica....urmeaza BAC-ul la anu`.
                DDK Photography
                sigpic

Comentariu

Sa vezi ce fac cu tine.
                  Sa nu ramai pe toamna ca numai vin la tine sa te iau la intalniri.
                  Ieri nu eram in Craiova si nu puteam raspunde la telefon , in plus am avut surpriza sa ma uit pe asigurare la Bmw si imi expirase .
                  Azi rezolv si cu asigurarea , ai grija ce faci si sa mai dai si tu un telefon sa mai vorbim .

Comentariu

No problem!
                    E cam complicat cu asta....omu` e inspector, il doare in basca de noi, vine la ora, face lectie noua, da un exercitiu model si pleaca. Azi aveam 2 ore de scoala practica si el ne chema de dimineata de la 7:30 sa facem orele lui, chiar daca saptamana asta am practica...8 ore de scoala azi.....acum ajunsei home.
                    DDK Photography
                    sigpic

Comentariu

Becul la airbag iarasi s-a aprins.
                      Acuma ce mai vrea.
                      Pana acuma statea aprins de la spirala.Dar am schimbat-o
                      Ma enerveaza rau.

Comentariu

Si pe mie anul trecut tot pe vremea asta,ma facut cu nervii acelas bec(probabil prea multa umiditate)...la mine sunt doua mufe sub scaunele din fata ce fac odata la cativa ani figuri...trebuiesc curatate cu spray,pe urma cu un cablu de diagnoza "tunat" stins becul de la airbag
                        PS: Poti incerca sa deconectezi bateria.
                        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Mie mi-a stricat ziua unul in trafic, azi de dimineata! Nu ar trebui sa ma enervez stiu, dar uneori unii chiar reusesc sa te scoata din sarite.

Comentariu

MDA
                            Astazi am fost pentru reglaj faruri ca nu reusisem si sa mai trag un cablu in habitaclu.
                            Termin totul repejor si dau sa plec.
                            Masina nu mai baga caldura.Am desfacut jumate de masina si tot nu i-am dat de cap.
                            Masina a ramas acolo sa se uite la ea.

Tocmai am primit apel de la service ca problema a fost rezolvata.Nu stiu motivul problemei sau solutia dar sper sa aflu maine.

Comentariu

Boc mi-a stricat ziua, azi nu a mai iesit sa curete autostrada cu lopata poate vrea un miliard de euro pe zi, lasa ca totu e bine.
                              aparate foto

Comentariu

Ce sa curete, nu au bani pentru motorina utilajelor...asta e Romania.

Comentariu

Procesare...
                                X