Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cine,ce v-a stricat ziua?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de the red passion Vezi post
    Normal nu trebuie sa astept,pot renunta la ei cand doresc,nu este cu contract incheiat e chestie pe abonament telefonic.Eu internetul il am pe linie telefonica,de aceia banuiesc ca problemele nu vor disparea,doar ca cei de la Fastweb au sediul langa mine si probabil vor interveni mai repede atunci cand sunt probleme.Momentan fac verificari sa nu iau alta teapa.d
    Man treci la FASTWEB ... e mult mai bun..ai viteze mai mari...si nu stai cum stai dupa astea de la ALiCE 2 LUNI s-a vina sa iti monteze linia etc..la mine dupa 2 zile am avut net...si era contract nou...pana acum nu am avut probleme cu netul,...asta in 3 ani

Comentariu

Cu prima ocazie cand voi mai avea probleme cu Alice,voi trece la Fastweb
      Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Mi-a stricat ziua(de fapt seara) un Ferrari negru pe DN1
        sigpic
        TEL:0726322762
        YMail!: d4n_pr0_c0n3ct3r_90@yahoo.com[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Comentariu

Ce imi strica ziua? hm.... soacra-mea.
          Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

@Vyctor: te inteleg

Mie imi strica ziua vecinii .. vrea si omu' sa doarma pana la 1-2 ziua si ei dau gauri in pereti ...
            PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

Stricat ziua e putin spus...ma terorizeaza...si asta zilnic incepand de la prima ora a diminetii si pana seara tarziu, caldura asta data naibi...
              Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Muncitorii care izoleaza blocul... ma trezesc l ora 8 cantand manele la geam in timp ce lucreaza
                Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Vreame cu ploaia asta urata

Comentariu

Azi dormeam frumos pe la 11:30 si bate cineva la usa de la camera, nu zic nimic, intra in camera si nu ma uit cine e, apoi iar bate si raspund.
                    Cand ma uit, era proprietara apartamentului de aici =))avea nevoie de ulei pentru unu` care venise sa tunda gardu` viu de pe terasa, mamaaaaaa ce draci imi venira.
                    I don`t drive fast, I just fly low!
                    DDK Photography
                    sigpic

Comentariu

ce poate fi mai frumos decat o zi torida de vara....un lac,o cabana,copaci,umbra,sezlong,gratare,apa plata(ca m-am lasat de baut).multi prieteni....si tu sa fii la munca

Comentariu

Daa si asta e naspa rau.
                        I don`t drive fast, I just fly low!
                        DDK Photography
                        sigpic

Comentariu

cea mai nasoala zi din viata mea..."Pui ti-am bagat toate hainele la spalat sa le ai curate in concediu"..."Zi-mi ca ai cautat in buzunare?"...."Pai?"...."S-au dus banii mei pe concediu".....tragic dar adevarat

Comentariu

Pai cum s-au dus bani asa?...bani sunt de plastic parca,s-au topit...ce au patit?

Comentariu

erau in euro...

noroc ca nu erau decat vreo 250...da nah...2h30min cu jet sky.....

Comentariu

Postat în original de z20let
                                noroc ca nu erau decat vreo 250...da nah...2h30min cu jet sky.....
                                Ati folosit si balsam la limpezire?

Comentariu

Procesare...
                                X