Asadar,ce va atrage prima data la femeie?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce observa prima data un barbat la o femeie?
Adună
X
-
In primul rand depinde daca femeia respectiva stie sa-si puna in valoare anumite calitati fizice, lucru care nu va trece observat de nici un barbat. In al doilea rand, treaba e subiectiva deoarece gusturile difera. Ideal e ca o femeie sa-si puna in valoare atitudinea...asta ducand la restul, inclusiv la respectul celorlalti
Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate
Comentariu
-
Eu intai ma uit la ochi ( sunt inebunit dupa ochii verzi sau albastrii ca dovada ca prietena mea are ochii verzi )
. Deci cum spuneam ochii pe primul loc si dupa aceea analizez si celelalte parti ale trupului
. Imi place vara sa stau multe minute la semafor, cand au verde antilopele sa le vezi cum dau din poponeata vai vai iti vine sa te pleznesti singur sau preferi sa vina ea sa te plezneasca
ce sa mai ce i frumos si lui Dumnezeu ii place. Adevarul e ca romancele sunt cele mai bestiale din toata Europa
a si sa nu uitam si de rusoaice vaileu si alea ce vulpite sunt mmmmm bune bune 
PWR-ule vezi ai grija cu picioarele, te uiti la picioare le admiri si cand te uiti mai sus sa vezi o baba la vreo 70 ani =)))
Comentariu
-
Daca vine din fata, zambetul, daca sunt in spatele ei...fundul
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu

La mine primele lucruri care imi "fura" ochii sunt picioarele si fundul . Apoi parul , ochii s.a.m.d.........

Comentariu