Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cu ce suplimente pentru muschi ati pus masa musculara?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cu ce suplimente pentru muschi ati pus masa musculara?

Cu ce suplimente pentru muschi ati pus masa musculara?

Eu am folosit un supliment numit Metadrol., pe care l-am luat de pe sit-ul http://metadrol.ro/
    Suplimentul s-a comportat destul de ok, a fost usor de asimilat de catre organism si nu mi-a provocat efecte secundare.Pot sa ma declar multumit de el!

Comentariu

Am cautat si eu ceva informatii despre produsul asta si par destul de ok, mai ales ca sunt facute din plante si nu provoaca efecte adverse. Important e sa alegi inca de la inceput varianta si ciclul care te avantajeaza cel mai mult!

Comentariu

Masa musculara nu pui asa usor doar cu suplimente si atat. Trebuie sa transpiri din greu la sala de forta daca vrei ca trupul tau sa arate bine. Deasemenea tebuie avut grija la alimentatie. Fara o alimentatie bogata in carbohidrati si proteine, greu de crezut ca vei reusi sa acumulezi masa musculara. Desigur nu in ultimul rand vin si supliemntele alimentare care au rolul de a inchega tot ce ai construit mai inainte. Vedeam ca scria cineva de Metadrol mai sus. Da e ok si supliemntul ala, dar mai exista si altele la fel de bune!

Comentariu

Cand eram eu in zilele bune si ma duceam la sala foloseam BioTech sau pe scurt BTN...foarte bune trageam din greu la sala in 8 luni am pus peste 20 de kg care ulterior in timp fara sala si antrenamente le-am dat jos, am ramas ceva mai implinit decat cum eram inainte sa ma apuc de sala cu vreo 10kg...oricum au si cateva efecte adverse suplimentele in special dupa ce te lasi de sala. Am cateva vergeturi pe coapse pentru ca o sa cresti mult mai repede si cand te lasi o sa dai jos acel surplus pe care ti-l ofera suplimentele. In mare parte ma decalr foarte multumit de BTN ma simteam fresh dupa antrenamente si cresteam considerabil nu aveam greturi de la ele sau sa nu pot sa dorm.

Comentariu

Din pacate mai trebuie sa mergem si la sala Daca ar exista un supliment pe care doar sa-l iei fara sa trebuiasca sa faci nici un exercitiu ar fi superfain!

Comentariu

Vad ca s-au adunat cateva pareri!Multumesc de raspunsuri. O sa caut si eu informatii mai multe despre produsele astea de care ziceti voi si poate ma procopsesc cu o cutie
              Numai bine!

Comentariu

Cu foarte multa munca se poate face masa musculara si fara sa se apeleze la suplimente, steroizi sau alte elemente ajutatoare. Cunosc persoane care au reusit sa faca acest lucru.

Comentariu

Intr-adevar e buna si pudra proteica sub forma de praf sau pastile, dar cel mai important e trasu de fiare.

Comentariu

Fara sedinte de antrenament niciodata nu prea ai cum sa pui masa musculara. Daca ar fi asa am sta in pat si am lua capsule si ne-am trezi ca avem dupa 2 saptamani ditamai brandu.

Comentariu

Parerea mea e ca cel mai bine e sa tragem de fiare si apoi sa vorbim de acumularea de masa musculara. E primul pas si cel mai important in definirea si acumularea masei musculare.

Comentariu

Am inceput de ceva timp o cura cu Somatodrol si observ ca intra destul de bine!

Comentariu

Procesare...
                        X