Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

DYNAMO the Magician Impossible

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• DYNAMO the Magician Impossible

Se uita careva la noul serial de pe Discovery Channel cu acest magician?
    Ce parere aveti?

Ma uit la el si vreau sa spun ca uneori face chestii foarte anormale, un exemplu este chestia cu bagatul anumitor lucruri intr-o sticla, cel putin aia cu telefonul mobil este chiar tare.
    sigpic .

Comentariu

Exact asta am observat si eu, chestia cu bagatul telefonului in sticla e una din cele mai tari.
      Sunt cateva care depasesc limita realitatii:
      - aia in care merge pe apa pe Tamisa;
      - aia in care a coborat de pe o cladire inalta de 4 etaje, pur si simplu mergea pe verticala;
      - cand a trecut prin geamul ala de sticla;
      - cand s-a teleportat de pe o cladire pe alta;
      - cand s-a evaporat pur si simplu in fata tuturor si i-au ramas doar hainele jos;
      - cand a ridicat greutatea aia de 150 de kg;
      - cand scotea flacari pe maini;

Sunt mult prea multe care sfideaza realitatea, unele din ele se invata dar altele chiar nu stiu cum le poate face cum ar fi cele enumerate mai sus.

Comentariu

M-am uitat si eu la emisiune, e chiar misto.
        Zicea ca l-a invatat bunicuso toate trucurile astea si cand a murit in Februarie, anul asta se gandea sa renunte la iluzionism...povestea ca timp de cateva luni parca nu mai facuse niciun truc.
        Oricum, mi se pare unul dintre cei mai buni, restul care-s de varsta lui si mai apar pe la televizor, gen ala de l-au adus la Acces Direct mi se parea...amator, nu stia decat cateva trucuri cu carti.
        I don`t drive fast, I just fly low!
        DDK Photography
        sigpic

Comentariu

Unele chestii sunt prea greu de crezut pt. mine.
          Pana ma decid consider Fake acest show.

Comentariu

Procesare...
          X