Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Romania, tara care va muri de foame?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Romania, tara care va muri de foame?

http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...-de-foame.html
    Cand prostul e la locul lui, nu ma deranjeaza, ma deranjeaza numai atunci cand e la locul altuia.

Nu cred ca se va ajunge pana aici,oricum e jalnic nivelul de salarizare din romania...comparatie cu tarile din vest.
    Sa se plateasca impozit pe adaos!!!!!Atunci sa vezi revolutie!!!Este de nepermis ca in Romania preturile sa fie cu cca 300-500% mai scumpe ca in alte tari!!!Cand Dumnezeu a impartit bunul simt romanii aveau zi libera sau vreo sarbatoare!

Comentariu

Problema e ca s-a vandut tot ce ar fi putut produce, adica sa avem economie. Politicienii din ziua de azi folosesc cuvantul "economie" ca pe o himera. Am ajuns (voit) doar o societate de consum. Ca societate de consum, esti direct expus bancilor. E un scalavagism modern.
      Miturile in care credem au tendinta de a deveni realitate

Comentariu

Ai pus punctul pe i Darksid3 , si daca vb de economia aia care mai e in tara asta , as mai adauga: daca nu mai producem cu fabricile mari pt. ca nu ne mai apartin ... particularii care incearca totusi sa miste ceva productie... sunt practic "decapitati" de legile si taxele in vigoare. Degeaba ne plangem, si ne place sa luam postura de loviti de soarta , dar o meritam din plin. Cum ne asternem asa dormin !
        sigpic

Comentariu

Realitatea e ca toti care au luat puterea in tara asta...nu au facut mai nimic pentru tara asta...toti sa fure cat mai mult si de poporul asta nu le-a pasat...nu ia interesat sa creasca economia,sa creasca salariile astea de mizerie, sa faca drumuri in tara asta...autostrazi,poduri,etc....parca suntem o tara a nimanui,doar propriile interese si le-au vazut,atat.

Comentariu

Economie ? Unde ? La noi ? Ce e aia ? La noi economia , odata cu industria , au murit in 25.12.1989 odata cu Ceausescu....Ce a fost dupa el a fost "ospatul" tuturor "termitelor" care , cu acordul nostru tacit , au devorat tot ajungand acum , 22 de ani mai tarziu , sa ne impovareze in datorii externe pentru cel putin 5 generatii de aici inainte . Vine nu este a lor , ci in exclusivitate a noastra ca am permis , permitem in continuare si , probabil , vom permite mai departe sa faca ce vor o mana de hiene cu chip de om si suflet inexistent . Niciodata romanul nu o sa moara de foame , pentru ca nu mai are bun simt , rusinea de la stramosi , puterea si ambitia sa mai munceasca....nu prieteni....cand va vedea ca ii chioraie matele de foame foarte rau va pune mana pe par si ii va da in cap fratelui , parintelui , copilului sa ii ia bucata de la gura nepasandu-i decat de burta si gura lui . Aici ne vor aduce , in scurta vreme , toti cretinii pe care ii lasam sa balbaie cuvinte scrise pe foi din carti si presa internationala si apar pe sticla , la radio si in ziare si asta pentru ca nu facem nimic , absolut nimic . Dar nu vom muri de foame , pentru ca romanul e descurcaret si a gasit deja solutia : decat eu mai bine el . Ma contrazice cineva ?
            Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Eu nu te contrazic, ai perfecta dreptate.
              Oricum vad ca multi cam vor s-a plece din romania asta...ba prin spania...ba italia,pleaca cu serviciul si intre timp se si stabilesc pe acolo,cel putin acolo iti permiti din salariu..s-a mananci decent,s-a mai platesti si o chirie la apartamentul unde stai...si poate mai raman si ceva banuti la pusculita.

Comentariu

Asta este prostia noastra a romanilor. Suntem ca lacustele , vrem sa plecam undeva unde e "lapte si miere" dar nu facem nimic sa schimbam aici , la noi acasa , ceva ! Si eu sunt din aceeasi categorie cu cei ce vor sa plece , la mine , insa , motivul este copilul meu care nu merita sa traiasca in chin si umilinta pentru ca eu , parintele lui , sunt prea las si prea sictirit de "plictiseala nationala" ca sa mai lupt pentru schimbare Mi-aduc aminte de toate mitingurile la care am participta in ultimii 3 ani de zile ,la care multi "zmei" isi anuntau prezenta dar la fata locului , cand au vazut jandarmeria si politia , au pus geaca pe ochi si au facut stanga imprejur . Plus "sustinerea" celor din Bucuresti care priveau de la balcoane marsurile participantilor , surzi si muti la apelul acestora si toti pustanii de liceu si facultate care mancau shaorma , spargeau seminte si faceau misto de cei din ale caror randuri puteau face parte parintii , bunicii , prietenii lor. Este o stare de anormalitate , imbecilitate si "mi se rupism" catastrofala din care nu vad cum ne vom mai trezi vreodata ! Poate daca vom avea un alt Vlad Tepes sau Antonescu la conducere !
                Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

macar de-ar face ceva guvernantii astia, chiar daca nu mai avem industrii romanesti, macar pe investitorii straini sa-i atragem, ca oricum in romania nu cred ce se vor mai face fabrici romanesti cu investitii de la guvern sau cu investitori romani

Comentariu

HAI SA NU NE MAI GANDIM CE FACE STATUL CI CE FACEM NOI INSINE .
                    nu se va intampla asta DECAT CU PUTORILE SOCIETATII !!! ia sa ne uitam pe strada cata lume saraca si cata lume bogata vedem .
                    hai sa ne uitam la cei saraci ( betivi, putori,) oameni care se complac in situatia in care se afla
                    iar bogatii se impart in 2 categorii cei cu banii mosteniti si cei care alearga zilnic
                    sa imi spuna mie cineva o persoana care alearga dupa ba care chear si munceste si nu are rezultate sau satisfactii financiare .
                    poate sunt guri care spun ca ba ca am un vecin care are mainile rupte de munca si etc (vecinu ala rupt de munca sigur dupa sau in timpul muncii buhaie de alcool sau cand ajunge acasa bea se uita la tv si se culca .)
                    hai sa ne uitam in zonele de la tzara ( sate) cate pamanturi sunt nemuncite, cate case sunt darapanate sau cate curti sunt pline de gunoaie sau cate case nu se vad de buruieni .POATE NU M AM EXPRIMAT CORECT DAR CRED CA SE INTELEGE .
                    am umblat putin prin europa si am vazut cum traiesc oamenii din tzarile dezvoltate (PRIN MUNCA ) chear daca nu au sau nu au avut BANI nu s au plans ca sunt saraci sau nu au ce sa manance ( pai ma uit la cei de la noi din tzara si spun ca nu au cu ce trai cei de la oras se plang ca nu au ce sa puna pe masa da bun vinde frate apartamentul ia ti o casa la tzara si munceste creste animale, cultiva legume ( creste si cultiva mai mult si mergi la piatza ) si asa faci si bani si ai ce sa pui si pe masa , iar cei de la tzara sa faca asta nu pot ca trebuie sa se inece in alcool . OMUL GOSPODAR ARE dar la noi este plin de CURVE si le place sa le pice din cer PUNCT
                    BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                    X