Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Sau cei care au impresia ca masina are urechiuse sa fie dragalasa, nu oglinzi ...
  sigpic

  Comentariu


  • #32
   In general, semnalizarile sunt puse ca sa astupe gaurile din tabla.
   O alta specie de bizoni sunt cei care nu respecta masinile tip SCOALA si terorizeaza cursantul cu claxonul, nestiind dobitocii ca mai tare va gresi acel elev daca-l stresezi si va bloca traficul pana va muri bizonul infipt in claxon sau isi va lua bataia cea grea si sfanta de la instructor. De cele mai multe ori am impresia ca acest gen de conducatori auto au facut scoala cu Titi Aur iar restul fraierilor fac la scoli normale.
   Out of my mind! Back in 5 minutes!

   Comentariu


   • #33
    Credeam ca romani s-au mai civilizat cat de cat in ce priveste condusul pe soselele patriei. Si scriu asta , avand in vedere ca in ultimul timp au avut iesiri pe afara , si au avut posibilitatea sa bage ceva la bibilica . Dar ... se pare ca nu , si ne imbatam cu apa rece.
    Am fost in concediu pe la munte , si toti smecherii cu masini care mai decare mai fortoase , fac greseli enorme in trafic . Daca vad ca se merge in coloana , el nu suporta , si tot incearca sa depaseasca , chiar daca depaseste o singura masina, calca linia continua, si in curba, si iti taie calea , in sinea lui de animal biped ce este , se declara multumit ca si-a demonstrat inca odata inteligenta . De semnalizat nici nu se poate povesti , ca no face niciodata . De parcat , ca o pune "pe dos" vorba cantecului , nu conteaza ca el e "X" masina , si isi permite .
    Pe autostrada , el trebuie sa mearga cu 200 km/h , si daca cumva te surprinde pe banda lui .... flash , claxon .... merge la 2 metri in spatele tau , crezand ca tu te calmezi la faze deastea si probabil masina ta va zburda asa instant pe bada a1a. Ma intreb oare cand politia va "vedea" astfel de indivizi in trafic si va acctiona ca atare ???
    sigpic

    Comentariu


    • #34
     Oricat de adevarata ar fi chestia asta...chiar si noi am facut cel putin odata treaba asta...sa recunoastem

     Comentariu


     • #35
      Eu unu trebuie sa ma mai potolesc ca repede imi sare tandara cand sunt la volan din cauza unora care au luat carnetul pe bani. Daca o sa ma vedeti vreodata cu ochiul vanat se stie de unde am capatat culoarea
      Mor pe aia care stau numai in curul tau, nici nu depasesc nici nu pastreaza distanta stau ca boii .... nu stiu ce vor sa demonstreze prin fazele astea, mie unu imi demonstreaza ca sunt idioti si multe alte idiotenii prin trafic. Nu zic ca si eu mai gresesc ca de suntem oameni dar totusi am un bun simt, daca gresesc imi cer scuze de fiecare data nu ca alti papagali. Ei gresesc si tot ei te injura ... dar asta e R O M A N I C A noastra
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

      Comentariu

      Procesare...
      X