Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

Spor la vanzare-cumparare !!!
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Profil de tavan

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Profil de tavan

Recent am început să colaborez cu un arhitect pentru un proiect rezidențial și el mi-a recomandat utilizarea unui profil special la îmbinarea peretelui cu tavanul. Nu sunt foarte familiarizat cu acest concept. Mă poate ajuta cineva cu detalii?

Ceea ce ți-a sugerat arhitectul este, cel mai probabil, profilul de umbră – un element arhitectural foarte apreciat în proiectele moderne. Acesta creează un spațiu îngust între tavan și perete, oferind un aspect de „suspendare” și o estetică rafinată. Detalii tehnice, imagini și tipuri diferite de profil găsești pe https://alu-market.ro/catalog/profil-de-umbra , un site specializat în soluții de acest tip. Eficiența acestor profile constă și în faptul că pot ascunde imperfecțiunile tavanului sau ale pereților.

Comentariu

Este fascinant cât de mult poate influența un simplu profil aspectul unei încăperi. Pare un detaliu mic, dar schimbă complet atmosfera vizuală și dă senzația de spațiu modern, aerisit.

Comentariu

Procesare...
      X