Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

Spor la vanzare-cumparare !!!
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Masini avantajoase

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Masini avantajoase

Recomandare serviciu de inchirieri auto in Bucuresti

De la momentul în care am intrat în contact cu echipa celor de la Rent-a-car-otopeni.ro, am simțit o primire călduroasă și profesionalism în abordarea lor. Procesul de închiriere auto a fost uimitor de simplu și eficient. Ne-au oferit o gamă variată de mașini în stare impecabilă, alegându-ne cu atenție modelul care corespunde nevoilor noastre. În ziua preluării mașinii, am fost întâmpinați de un reprezentant prietenos și amabil care ne-a explicat cu răbdare toate detaliile referitoare la mașină și la închiriere. Am avut parte de o experiență fără bătăi de cap sau complicații, ceea ce ne-a oferit încredere în compania de închirieri auto. Pe parcursul perioadei de închiriere, mașina s-a dovedit a fi într-o stare excelentă și fiabilă, ceea ce ne-a oferit liniștea sufletească în călătoriile noastre prin București și împrejurimi. Ne-am bucurat de fiecare moment petrecut la volan, iar serviciile excelente de asistență rutieră ne-au dat senzația de siguranță și protecție pe întreaga durată a închirierii.
    Întregul proces de returnare a mașinii a fost la fel de lin și fără probleme. Reprezentantul companiei a fost prezent pentru a primi mașina într-o manieră profesionistă și amabilă, iar finalizarea contractului s-a desfășurat rapid și fără complicații suplimentare. În concluzie, experiența noastră cu această companie de închirieri auto din București a fost excepțională. Recomandăm cu căldură această companie de inchirieri de masini din otopeni si bucuresti tuturor celor care caută servicii de închirieri auto de încredere. Ei au demonstrat un angajament deosebit față de clienți și o atenție impecabilă la detalii, asigurându-se că am avut parte de o experiență de închiriere auto memorabilă și fără griji. Vă veți simți cu adevărat în siguranță și mulțumiți cu alegerile lor excelente de mașini și servicii impecabile!
    rent-a-car-otopeni.ro
    inchirieriauto-bucuresti.com
Procesare...
X