Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

Spor la vanzare-cumparare !!!
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Masini avantajoase

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Masini avantajoase

  Recomandare serviciu de inchirieri auto in Bucuresti

  De la momentul în care am intrat în contact cu echipa celor de la Rent-a-car-otopeni.ro, am simțit o primire călduroasă și profesionalism în abordarea lor. Procesul de închiriere a fost uimitor de simplu și eficient. Ne-au oferit o gamă variată de mașini în stare impecabilă, alegându-ne cu atenție modelul care corespunde nevoilor noastre. În ziua preluării mașinii, am fost întâmpinați de un reprezentant prietenos și amabil care ne-a explicat cu răbdare toate detaliile referitoare la mașină și la închiriere. Am avut parte de o experiență fără bătăi de cap sau complicații, ceea ce ne-a oferit încredere în compania de închirieri auto. Pe parcursul perioadei de închiriere, mașina s-a dovedit a fi într-o stare excelentă și fiabilă, ceea ce ne-a oferit liniștea sufletească în călătoriile noastre prin București și împrejurimi. Ne-am bucurat de fiecare moment petrecut la volan, iar serviciile excelente de asistență rutieră ne-au dat senzația de siguranță și protecție pe întreaga durată a închirierii.

  Întregul proces de returnare a mașinii a fost la fel de lin și fără probleme. Reprezentantul companiei a fost prezent pentru a primi mașina într-o manieră profesionistă și amabilă, iar finalizarea contractului s-a desfășurat rapid și fără complicații suplimentare.

  În concluzie, experiența noastră cu această companie de închirieri auto din București a fost excepțională. Recomandăm cu căldură această companie rent-a-car-otopeni.ro tuturor celor care caută servicii de închirieri auto de încredere. Ei au demonstrat un angajament deosebit față de clienți și o atenție impecabilă la detalii, asigurându-se că am avut parte de o experiență de închiriere auto memorabilă și fără griji. Vă veți simți cu adevărat în siguranță și mulțumiți cu alegerile lor excelente de mașini și servicii impecabile!
  rent-a-car-otopeni.ro
  inchirieriauto-bucuresti.com
Procesare...
X