Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

Spor la vanzare-cumparare !!!
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Buchete trandafiri sapun pentru un eveniment de neuitat

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Buchete trandafiri sapun pentru un eveniment de neuitat

    Daca vrei sa iti faci o petrecere de neuitat alaturi de cei dragi, iti propunem o solutie, buchete trandafiri sapun. Creaza-ti un decor de poveste cu acesti trandafiri care pot fi creati din diverse culori si buchetele sub diferite forme (cufar, ziar, etc). Acestia pot fi facuti din cate bucati doriti, si din ce culori doriti, in functie de preferintele avute.

    In comparatie cu florile naturale, trandafirii sapun pot fi refolositi pentru bai romantice sau alte folosiri dorite find din sapun de cea mai buna calitate. Renunta la florile clasice, acestea ofilindu-se rapid si neavand si alte folosiri in comparatie cu trandafirii sapun.
Procesare...
X