Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.

Spor la vanzare-cumparare !!!
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Biuterii handmade si haine personalizate

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Biuterii handmade si haine personalizate

    Sezonul cald se apropie cu pasi rapizi si odata cu el si nevoia de a-ti schimba garderoba si a purta mai multe accesorii care sa iti completeze tinuta, odata ce acum acestea se observa mai usor la maneca scurta. De aceea vara asta se poarte bratarile personalizate gravate. Lucrile handmade exprima personalitatea ta intr-un alt mod in comparatie cu cele banale mass produced. Alege un model elegant gravat cu numele tau sau un mesaj motivational. Renunta la cele banale fara nicio insemnatate emotionala.

    Pe aceeasi linie, renunta la hainele clasice banale si fa-ti un tricou personalizat cu logo-ul sau textul dorit. Fii inventiv si pune grafica dorita pe un tricou ca sa haine unice. Astfel nu te vei pierde in multime cu aceleasi tricouri banale.
Procesare...
X