Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

pe numele cui se face RCA?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • pe numele cui se face RCA?

  Salut membri SuperCars, am o intrebare: Daca masina e inmatriculata pe numele meu, pot sa fac asigurarea pe numele tatalui meu? Multumesc!

 • #2
  RCA-ul se incheie pe numele cui e inmatriculata masina, dar nu trebuie sa mearga personal; daca ai apucat s-o pui pe numele tau, nu mai ai ce face, nu stiu daca se merita sa fac act de vanzare-cumparare, iar inmatriculare, etc. O iei pe cea mai ieftina si gata, iti recomand sa folosesti calculatorul de pe Compara tarife RCA ieftin: comanda rca ieftin, rca ieftin 2014, tarife rca online, calculator rca ieftin eu am prins reducere de 5%. Mi se pare convenabil, am cautat si in alta parte, dar n-am gasit mai ieftin, plus ca livreaza la domiciliu. Ai avut vreun accident? Ca atunci ti se mareste polita cand inchei din nou.

  Comentariu


  • #3
   E regula, asigurarea se incheie pe cine e inmatriculata masina. Mai nou au aparut tot felul solutii mai putin corecte cu acte de comodat si alte chestii de genul incheiate pe la notari.

   Comentariu


   • #4
    Decat sa ai probleme cu asigurarea cand esti oprit de Politia Rutiera, ca ai contract de comodat si alte porcarii/tertipuri de a scapa cu 2 milioane de la asigurare, mai bine faci asigurarea pe numele celui care e inmatriculata masina si scapi de griji. Asa ai un motiv un plus sa nu le mai dai spaga. Oricum daca te-au oprit in trafic, te-au oprit pentru simplu fapt ca doreau o mica atentie de la tine.
    Iar treaba aia cu 'verificare de rutina' parca disparuse din atributiile lor. Te pot opri doar cu un motiv anume.

    Vorba aia: Paza buna, pazeste primejdia rea.

    Comentariu

    Procesare...
    X