Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Imi cer scuze ca postez pe un thread creat demult si uitat de timp, insa cred ca este important sa lamuresc niste lucruri.
Brokeri de asigurare sunt multi, iar site-urile cu calculatoare de tarife pentru politele RCA sunt cu nemiluita. Problema vine insa pe cine sa alegi. Trebuie sa iei in calcul cateva lucruri si anume:
-site-ul sa aiba o reputatie buna
-pe site sa apara un link catre csa-isc (comisia de supraveghere a asigurarilor), unde sa poti gasi cu usurinta brokerul respectiv
-sa aiba datele de identificare, precum si numarul de autorizatie acordat de ANSPDCP pentru operatorii de date cu caracter personal, sa nu te trezesti ca-ti dau pe nu stiu unde datele tale si sa te spamuiasca peste ceva vreme diverse persoane dubioase.
Pentru a nu-ti face griji in privinta unor bani pe care e posibil sa-i pierzi (nu ai nicio garantie la prima vedere), selectezi posibilitatea de plata cash (cu chitanta). Brokerul de asigurare va veni la tine, iar daca polita e ok, ii dai banii. Nu ai nicio obligatie sa ii dai banii, daca nu esti ferm convins ca este ok polita RCA.
Asadar, nu exista riscuri si crede-ma, este mult mai simplu si mai facil, mai ales in conditiile in care polita iti este livrata direct acasa.
Salut la toata lumea, am un VW Lupo motor 999 este fabricat in 2001.
Nu-mi vine sa cred acum 6 luni de zile am dat pe RCA 130 lei luna trecuta cand a trebuie sa o reinoiesc am dat pe asigurare 240 lei, WOOOOW atat de mult s-a scumpit. Sa nu mai zic ca la televizior zilele astea am auzit ca mai scumpesc asigurarea cu cel putin 30% o sa ajung sa dau pe un RCA pe 6 luni 312 lei. Oare daca avem o masina cu motor de 2.0 asigurarea cat ma costa, si mai zici sa-ti cumperi masina mica ca este ieftina de intretinut.
Inca nu am incercat sa-mi fac asigurarea online data viitoare o sa ma intereseaz oare o fi mai ieftina @manx21 cum ai procedat? difera preturile la asigurarile online fata de cele cumparate de la magazin?
Da si eu am auzit ca se vor scumpi asigurarile RCA. Inceraca sa cauti un site care iti ofera posibilitatea de calculator RCA online. Iti introduci datele dupa care dai calcul RCA.Astfel o sa ai posibilitatea de a compara tarifele de la diferite societati de asigurari.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu