Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

E avantajos sa preiei un leasing prin cesiune?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • E avantajos sa preiei un leasing prin cesiune?

  Sunt in cautarea unei masini, vreau una de calitate, dar nu imi permit una nou-nouta M-am gandit la solutia preluarii unui leasing cand am auzit ca exista niste servicii de cesiune cu avantaje precum faptul ca se face negociere cu cel care a luat masina initial, nu se mai plateste taxa de inmatriculare si deci ...pret mai bun. Are cineva idee despre cum functioneaza sistemul? Ati auzit la cineva sau v-ati luat voi masina in modul asta?

 • #2
  Salut!
  Parerea mea este sa te duci la o reprezentanta auto si acolo gasesti toate informatiile necesare.
  Trebuie sa fie si ei de acord ( acum nu stiu sigur , scriu doar din auzite ) cu astfel de cedare de contract si trebuie sa indeplinesti cateva conditii financiare , ma refer la cedarea leasing-ului.
  Dar mai exista o solutie , multe reprezenatante au in stoc diferite modele de masini rulate care debea asteapta clienti , chiar si in leasing.
  Si ca sa imi expun in totalitate parerea: nu sunt de acord cu lesingul si aici deoarece imi impun mai multe servicii obligatorii fara sa am posibilitatea eu sa imi aleg firma cu care vreau sa colaborez ( aici ma gandesc la aigurare atat casco cit si obligatorie , service-ul cu care sa colaborez ) .
  Mai bine un credit bancar si apoi fac cum ma taie pe mine capul sa o intretin.
  P.S: Mult succes si sa ne scrii ce model ai decis sa achizitionezi.

  Comentariu

  Procesare...
  X