Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Proiect restaurare 316i

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Proiect restaurare 316i

In atentia colegilor pasionati si priceputi.

Am la munca un coleg, pe nume emi, care propune pentru noi urmatorul proiect de restaurare.

BMW 316I, intretinut, alte detalii nu stiu, dar in functie de gradul de interes, aflu multe.
    E de munca, mecanic in principal.
    Vreau sa stiu de la inceput cine dintre voi s-ar baga la un asemenea proiect, care va manca si timp, si nervi. Bugetul de piese si etc va fi discutat dupa prima inspectie a masinii.
    sigpic

I'm in, like always discutam

Aici nu e gluma, daca facem o treaba, o facem bine, cum lucram noi de obicei...cine vine, pune mana, nu tre sa fii expert, daca vrei sa ajuti se face...la intalniri veniti toti, la caterinca, suc si seminte..acuma o sa vedem cine e cu adevarat PH...
    sigpic

Comentariu

Chiar mi-ar placea sa ajut si eu la acest proiect. Tinem legatura
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Tin sa precizez ca posturile de tip spam se taxeaza cu rosu.
        sigpic

Comentariu

Defapt , ce anume trebuie restaurat la masina aia ? De ce no face proprietarul ?
          Banuiesc ca treaba asta implica operatiuni de : tinichigerie ; tapiterie ; electrica ; mecanica . Eu sunt mai Gica Contra , DeLuxu stie prea bine , ca sunt mai negativist . Si va intreb , de ce va implicati in treaba asta ? O luati ca o provocare la care va iese si un beneficiu ? Sau eu pur si simblu o ambitie, prosteasca indraznesc sa spun ... care se va sfarsi cu certuri .
          Ma iertati , dar asta e punctul meu de vedere , pana ma mai lamuresc ce si cum .
          P.S.- daca imi sariti in cap nu ma supar !
          sigpic

Comentariu

Sunt in asentimentul lui Florin. Nu vreau sa o ia cineva in nume de rau, in special Alex, da are un talent anume de a fii filantrop de ma ia durerea de cap doar cand ma gandesc.

Comentariu

Ok, am inteles, ma descurc.
              multumesc.
              Subiect inchis.
              sigpic

Comentariu

Procesare...
              X