Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Alfa Romeo 166!!!!!
Adună
X
-
Foarte frumoasa.
O masina eleganta , spatioasa , scenica si focoasa.......
Chiar imi place .
Spune te rog ce motorizare ai pe ea.
Referitor la critici ......hm..... chiar nu as avea , este urmasul lui 164 care a facut furori la vremea lui si uite ca 166 reuseste sa mosteneasca acel ceva care il detine acest model.
Nu te intreb de consum ca as fii chiar ironic....
Dar te intreb totusi de defectiuni , ce ai de adaugat la acest subiect ( daca exista bineinteles).
Toate cele bune si km fara incidente ( imi place place place !!!! )
-
In primul rand iti multumesc pt atatea complimente pe care zic ca le merita acest model de masina. In al doilea rand la probleme....singura problema a fost in 3 luni ca mi sa stricat butonul de la incalzirea in scaunul din dreapta(dar mai mult din vina unui"prieten"),in rest chiar nu am avut probleme cu ea. La consum sincer eu sunt foarte multumit...in oras unde circul m ai mult imi ia undeva in jurul lui-11-12 iar afara 7-9 depinde cum mergi cu ea....
Va salut cu respect. ooo am uitat sa-ti raspund ce motorizare are...2.0 155 cp.
Comentariu
-
Da adina,exact cum vezi masina asa am cumparat-o....este foarte elegant si in primul rand foarte comfortabil si spatios.
Multumesc pt complimente,stiu ca am facut alegerea cea mai buna...sunt multumit de ea 100%. Ar fi minunat daca ne-am putea intalni....eu o sa merg cat de repede la Targoviste,poate cand trec prin bv ne intalnim.
Comentariu
-
Cred ca stiu cat e de pretentios. Fratemiu are si el o italianca , si interiorul are multe plastice gri/albe, mai ales consola dintre scaune , asa cum e si la tine. Aia fara se vrei o mai atingi cu pantofi, si raman urme nasoale . La tapiterie , daca nu versi oarece lichide pe ea, doar de pe haine ... nu se pateaza , ci doar se zgarie . Cine are grija , si tine la lucrul lui ... o are frumoasa mult timp , masina ma refer.sigpic
Comentariu
Comentariu