Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Vand gps auto "pilot car" noi-5 sau 7 inch hd -2 navigatii:igo camion si taxi

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand gps auto "pilot car" noi-5 sau 7 inch hd -2 navigatii:igo camion si taxi

DE VANZARE GPS AUTO-KIT COMPLET PENTRU:

1.CAMION (IGO PRIMO 2012 TRUCK) - SE POT SETA PARAMETRII:LUNGIME LATIME INALTIME ADR TIMP CONDUS - TOATA EUROPA

2.TAXI (IGO BLOCURI+STRAZI LIPSA)

3.STANDARD (UTILIZARE NORMALA)

-APARATELE MELE SUNT TESTATE SI FOLOSITE CU SUCCES DE ZECI DE TAXIMETRISTI DIN BUCURESTI (MOD DE FUNCTIONARE TAXI NON STOP)

-APARATELE MELE SUNT TESTATE SI FOLOSITE DE ZECI DE SOFERI DE CAMION IN TOATA EUROPA

-APARATELE MELE SUNT TESTATE SI FOLOSITE DE ZECI DE UTILIZATORI OCAZIONALI

-APARATELE SE POT TESTA INAINTE DE FOLOSIRE, MA DEPLASEZ EU LA DVS GRATUIT( NU SUNTETI OBLIGAT SA CUMPARATI)

CUTIA CONTINE

-GPS

-INCARCATOR PRIZA

-INCARCATOR AUTO

-SUPORT PARBRIZ

-CABLU DE DATE

-HUSA PROTECTIE

-GARANTIE 2 ANI ZILE

-IN CAZ DE DEFECTIUNE APARATELE GPS SE SCHIMBA PE LOC

*LIVRAREA APARATULUI O FAC PERSONAL IN ORICE ZONA A BUCURESTIULUI , SE FACE PROBA PE LOC

*LIVREAREA IN TARA SE FACE PRIN FAN CURIER

*2 SOFTURI DE NAVIGATIE PREINSTALATE (HARTI FULL EUROPA) CAMION,TAXI,UTILIZARE NORMALA

DATE TEHNICE GPS

CARACTERISTICI:

Brand: PilotOn

Model: S52

Carcasa: rama aluminiu + plastic ABS

Ecran: HD 5 inch (12.7cm)

Rezolutie: 800x480 pixeli

Procesor: M Star Semiconductor 500 Mhz

SDRAM: 128 MB

Memorie interna: 4 GB (posibiliate de marire a memoriei prin card microSDHC max 32 GB)

Sistem de operare: Windows CE 6.0

Sateliti: 12 sateliti

Canale: 24 canale

Iesire audio: 3.5mm

Muzica: Da (WMA9, MP3 si WAV)

Modulator FM: Da (88 - 108MHz)

Video: Da (MPEG-4, Divx,Xvid si MPEG-2, ASF, AVI, WMV)

Poze: Da (JPG, BMP, GIF, PNG)

Jocuri: Da

E-book: Da (TXT)

Unelte: Calendar, calculator, convertor etc

Dimensiuni: 135x84x12 mm

Accesorii: brat parbriz cu ventuza, incarcator masina, incarcator camera, cablu miniUSB 2.0

Optional*: suport GPS antiaderent pentru bord.

Nu vad eu sau nu ai specificat pretul si metoda de contact?

Comentariu

gps

m am grabit.cel de 5 inch costa 299 ron cel de 7 inch 399 ron telefon 0768930032

Comentariu

Procesare...
      X