Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW Bora "EDITION"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• La ce pret vrei sa o vinzi?

Comentariu

• deci cum arata acum si la partea de muzica cu player sony si boxe mtx(fara navi,woofer si etc cea ce s-a vandut deja)la 4100 ultim pret..
      doar jantele dublate,faruriile,suspensia,stopuriile,interiorul ajunge 1500 eu fara alte detalii...deci masina in fond vine in max 3000

Comentariu

• E bun pretul, sper sa obtii 4000 pe masina.

Comentariu

• mda....pentru cei care aprecieaza,cunoaste clar...dar pentru cei care vor o bora si atat sau se uita la ea ca si aspect le place dar nu stie ce de investitii sunt necesare pentru a ajunge la asa ceva aia o sa comenteze si todeauna sunt si vor ramane carcotasi insa din pacate sunt exact aia care nu au bani de bilete de tranvai

am primit si eu fel si fel de oferte + intrebari prostesti ca de ce asa scump si etc etc

Comentariu

• Sunt curios ce mașină Îți iei după ce vinzi Bora.

Comentariu

• Postat în original de PWR Vezi post
              Sunt curios ce mașină Îți iei după ce vinzi Bora.
              99% audi...
              mai am in vedere skoda(octavia 2) si Mazda...

Comentariu

• masina n-a murit...

a ajuns la table dublate...
                un sistem audio nou(mai mic dar numai bun...amplif ground zero si woofer jbl)+ eleron portbagaj tip m care in poze nu apare dar o sa fac

in rest inca in standby asteapta noul proprietar
                iar eu cu planuri pentru viitoarea masina...care cu siguranta pana la urma schimb macazul si trec la alt producator gata cu opel,vw,mercedes...bmw,audi
                Fișiere atașate

Comentariu

• E bine dacă n-a murit.

Văd ca deși o vinzi ai m-ai băgat ceva bănuți în mașină.

Comentariu

• dap.....chiar si daca minore dar mai bag si voi baga...chiar si intretinerea de calitatea 1-a daca nu

Comentariu

• Adio cu la revedere
                      de azi altcineva o plimba

si cateva,ultime poze din weekend
                      Fișiere atașate

Comentariu

• Gata ai vandut-o?

Sunt curios ce iti cumperi, ce zici de un Audi B8 cu 2.0 TDI de 170CP ?

Comentariu

• azi am rezolvat cu actele...
                          omul vineri seara a vrut sa mi-o ia...dar am mai petrecut un weekend inpreuna

legat de achizitie,probabil de dincolo,insa nu stiu exact asa cum nici marca si modelul nu-l stiu inca
                          as vrea sa schimb putin macazul si sa ies din aria vw,opel,bmw,audi,mercedes....prim plan alfa,renault...desii la prima vedere nu inspira cea mai mare incredere,nu este exclus nici un a4 b7 sau chiar b8(desii as vrea ceva nu foarte scump si sa mai am ceva bani langa sa investesc...) daca tot vorbim de tuning...

Comentariu

• Salut!am o intrebare daca se poatee lupele care le-ai pus tu poti pune bec normal H4, clasicul de pe bora pentru 2 faze(scurta si lunga)?De ce te intreb;pentru ca mi-am comandat si eu un set de lupe si inspecificatii spune ca pot monta becuri H4 si H7(au cleme adaptoare),nu as vrea sa mai cumpar si balasturi sau bec cu xenon H4!Multumesc mult! astea sunt lupele:Lupe Morimoto Bixenon Mini H1 3" cu ornamente la alegere incluse - Tuning Store

Comentariu

Procesare...
                            X