Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Opel Astra Bertone 2.0 T vs BMW 325i

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Opel Astra Bertone 2.0 T vs BMW 325i

N-am gasit una de aia intreb....400m bertone 2.0 T vs BMW 325i....

Un fel de tractiune fata vs tractiune spate...192cp vs 192cp

E cam egalitate, BMW-ul avand tractiune spate ar pleca ceva mai bine dar in schimb pierde pe parcurs datorita greutatii ceva mai mari(fiind diesel).

Comentariu

Desi un 530 din 2001 l-am facut....mai ales la plecare....

Comentariu

530 este mult mai greu fata de 325 asa ca e normal sa il faci lejer.

Comentariu

Revin ptr ca aseara am avut ocazia sa ma dau cu un 330d...nu stiu cat de meserie era tipu de la volan .... dar na...m-o facut la plecare...dupa 20 de metri i-am dat fum....o fost asa pe drum fara plecat de pe loc...mers paralel si dat blana...la 2 km l-am facut la 3 masini distanta ...i like opel

Comentariu

da e bun bertonele asa se duce am si eu unu si face destule masini dar tre sa sti sa ai grije de el...

Comentariu

Aloooooo Da cine ti-a zis ca 325TDS(diesel) are 192 cp? are 143cp. deci ii dai macar 2 tiruri
              325TDS este e36, daca e cumva e46 este D , are ceva mai multi cai , abea E90-ul din 2008 are 197 de cp.
              325 e36 are 192 cp dar Benzinar, 328 are 193 dar cuplu mai mare. In locul tau as incerca cu un 325I din mers. Se stie clar ca de pe loc ti-o da. din mers nu mai conteaza plecarea. Bafta
              sigpic
              SLAMMED DACIA LOGAN
              STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Chiar deloc nu yo da..eu m-am dat cu 325i si mi-a dat la plecare 3 masini da si apoi sa ti-o iei la sfarsit foarte nasol.

Comentariu

De unde atatia 192 de cai pe 2.5 tds?:|
                  Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
                  BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
                  BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
                  Opel Astra GSI
                  Alfa Romeo 156
                  BMW E34 Touring
                  NOW: BMW E39

Comentariu

imi cer scuze...da e benzinar...325i.....de 192cp,nu m-am exprimat eu bine cu "TDS"....si sa stii ca l-am facut si la plecare....pana o derapat el,pana or prins gumele....eu eram deja la 2 masini distanta

Comentariu

si da...era un incepator...dar ma risc sa ma dau si cu unu care stie....

Comentariu

rog pe PWR sa modifice postu...

Comentariu

Modificare efectuata.....

Comentariu

Cu Opel nu m-am dat, dar m-am dat cu G4 GTI cu ceva mai multi cai (220-225) si l-am batut 4 din 4. Poate e Opelul mai usor.

Comentariu

Procesare...
                            X