Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Benzina vs Diesel!

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Clar bate benzina, da ce ziceam si eu, la linie..poate sa aiba dieselu chiar mai multi cai, daca sunt amandoi in aceasi zona, si-o ia..ideea era strict din ce am testat eu, cu carutele noastre, gen diesel 70 cai vs. benzina 74 cai teoretic..la linie i-o dau clar, chiar si softat la 90 e egal, dar daca ma iau din mers, nu pot deloc sa ma distantez
    sigpic

Comentariu

Pai daca te dai din mers el e deja pe cuplu, unde e net superior, unde la linie cade din cuplu in cur ... pe cand tu esti constant pe toata plaja ...
      sigpic

Comentariu

Geo, e exact ce zice si Deluxe, el e in cuplu maxim, turbina pe boost - e normal sa plece mai bine din mers. Plecati de la viteza mai mare un pic, cat sa fii tu pe la 4000RPM, si ai sa vezi ca nu mai pleaca asa bine.

Oricum, liniutele sunt in general cu start de pe loc, deci poti oricand sa refuzi una din mers si sa-l inviti la linia de start.

Comentariu

Eu zica ca situatia asta ca diesel sau benzina este ca si cum ai intreba alb sau negru,din privinta mea,treaba ii foarte simpla si clara.

Diesel este pentru consum,fiabilitate si pentru un uz normal in sensul ca nu dat talpa si turatii mari....singurul negativ ar fi fata de benzinar ca este ceva mai costisitoare la intretinere dar nu neaparat.
          Benzinara,este pentru cei care folosesc masina si la drumuri scurte(pana la magazin si chestii de genul si ma refer in privinta ca la diesel nu ii sanatos sa mearga motorul rece 2-3 min si apoi se opreste...turbina sufera)raspunde la comenzi agresive mult mai bine(talpa..) negativ ar fi diferenta mare de consum mai ales in oras.

Comentariu

Procesare...
          X