Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Inamtriculez autoturism fara taxa de timbru!!!

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Inamtriculez autoturism fara taxa de timbru!!!

    Inmatruculez pe numele meu (persoana cu handicap locomor) autoturism preferabil cu taxa mare!!! Autoturismul va fi scutit de taxa de inmatriculare indiferent de capacitatea cilindrica a motorului, va avea o reducere semnificativa a rca-ului,si va fi scutita de plata impozitului anual si a rovignetei!!! Pentru aceasta inmatriculare este nevoie de atasarea unuei comenzi manuale care se executa la Sovata pentru a primii omologarea! Comisionul meu este de 1500 de euro!!! Cine este interesat il rog sa-mi lase un mail pe adresa de yahoo: www_fane_com@yahoo.com
Procesare...
X