Buna ziua!
Ma numesc Olar Valentina si va trimit descrierea unui produs care da o economie la combustibil de la 10% pana la 30%. Va pot spune ca l-a verificat pe masina personala Cosmin Codreanu,fiul transportatorului Codreanu din Brasov si a facut o economie de 30%.Aceasta informatie o puteti verifica.Este un produs american de la firma FFI si de 2 ani se foloseste in Rusia unde combustibilul e mai ieftin ca in Romania.A intrat in Romania de o luna adus de basarabeni.Inca nu e cunoscut aici si din aceasta cauza lumea nu are incredere.Va pot trimite pt inceput un singur flacon pt a fi verificat de dumneavoastra la cateva masini pt ca fiecare masina da un procent diferit .

MPG BOOST - solutie pentru reducerea consumului de carburant
Biocatalizator organic de ardere .
MPG BOOST
1. Imbunatateste randamentul de ardere a oricarui combustibil fara a- i mari cifra octanica (daca se utilizeaza conform dozelor recomandate)
2. Conditioneaza camera de ardere a combustibilului in motoarele cu ardere interna formand o camasa (pelicula catalitica) de grosime ~100 nanometri pe peretii cilindrilor. Prin aceasta biocatalizatorul reduce pierderile de caldura si protejeaza motorul si piesele motorului de socul termic. Pelicula catalitica e reversibila - odata cu stoparea utilizarii biocatalizatorului, pelicula catalitica dispare dupa parcurgerea a 1- 2 rezervoare de carburant.
Sinergia acestor 2 efecte principale produc o serie de efecte benefice asupra motorului masinii :
1. Protejeaza bujiile, injectoarele, supapele, motorul, teava de esapament de o eventuala calitate nesatisfacatoare a carburantului
2. Scade consumul de benzina, motorina, GPL cu 7- 20% in regim de oras si cu 14 - 30% in regim de sosea
3. Induce o functionare mai buna a motorului
4. Produce arderea completa a carburantului
5. Scade emisia de toxine, noxe, CO cu 70- 95%
6. Fumul masinii se transforma in aburi de apa : practic nu are miros, nu mai e innecacios si e mult mai putin otravitor
7. Creste puterea motorului cu 5- 25%
8. Scade zgomotul de lucru al motorului, inclusiv detonarile
9. Prelungeste perioada de exploatare a motorului
10. Permite trecerea de la un carburant cu cifra octanica mai mica. Cu MPG Boost se recomanda trecerea de la A100, A98 sau A95 la A92. Astfel se reduc si mai mult cheltuielile pentru carburant.
11. Asigura pornirea mai usoara a motorului in conditii de iarna
12. Datorita pornirii mai usoare a motorului indirect prelungeste perioada de exploatare a acumulatorului.
13. Mentine motorul si teava de esapament intr- o stare de curatenie tehnica mai buna.
14. Scade temperatura de lucru a motorului
Daca v-am convins sa incercati un singur flacon,astept un raspuns.
multumesc pt atentie