Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Nova Rent a Car Iași Aeroport

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Nova Rent a Car Iași Aeroport

    Atunci când căutați să închiriați o mașină în „capitala” Moldovei, Iași, vă recomandăm serviciile firmei noastre Nova Rent a Car care dispune de un colectiv profesionist gata să vă ajute la alegerea mașinii potrivite.

    Vă oferim o gamă variată de mașini pe le puteți închiria atât de la sediul firmei noastre din Iași cât și de la aeroportul din Iași. Apelând la serviciile noastre de închirieri auto veți fi surprinși de ușurința și transparența prin care Nova Rent a car Iasi vă ajută să obțineți ceea ce doriți.

    Mai multe informații:


    https://www.nova-rentacar.ro
Procesare...
X