Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

SWISO Rent A Car

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • SWISO Rent A Car

  Rent A Car in Pitesti de la 6 euro doar cu SWISO Rent A Car!
  Cautati firme de inchirieri masini in Pitesti?
  Ei bine ati ajuns unde trebuie! SWISO Rent A Car este o firma de inchirieri auto ce practica preturi mici pentru masini de inchiriat, incepand de la 6 euro pe zi!

  http://www.swiso-rent-a-car-pitesti.ro/

  Conditii de inchiriere

  Autoturismele sunt asigurate CASCO, RCA, ROVINIETA, fara limita de kilometri.
  Fransiza (raspunderea) – in caz de accident din vina clientului este de 200 euro.
  Permis mai vechi de 2 ani, varsta minima 21 ani.
  Garantia este de 350 euro iar tarifele se exprima in euro/zi.
  Preturile nu contin T.V.A.

  SWISO Rent A Car ofera servicii de inchirieri masini in Pitesti, jud. Arges si in multe alte orase ale tarii. Oferim preturi mici, servicii de calitate iar conditiile de inchiriere sunt avantajoase.

  Anuntul se adreseaza jud. Arges, loc. Pitesti insa oferim servicii si in Ploiesti, Bucuresti, Buzau, Brasov, Galati si Targoviste.

  Telefon: 0762.203.320
  Email: office@swisogroup.ro
  Facebook: https://www.facebook.com/rentacarswiso
  Google+: https://plus.google.com/+swiso-rent-...chirieri-auto/
  SWISO Rent A Car - http://www.swiso-rent-a-car-pitesti.ro

 • #2
  Cauti masini de inchiriat? Rent a car in Timisoara va prezinta cele mai bune servicii de inchiriere masini la preturi avantajoase. Foloseste filtrele de mai jos pentru a alege perioada de inchiriere si caracteristicile autoturismului dorit din parcul de inchirieri auto Timisoara.Profita acum si alege oferta de autoturisme potrivita cerintelor tale!

  Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, oferind toate serviciile de care aveti nevoie. Serviciile noastre de inchrieri auto sunt disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete si integrale, de aceea la noi gasiti rent a car fara card de credit sau fara garantie inchirieri auto Timisoara?—?Expert Auto RentalDe asemenea aveti posibilitatea de a alege accesorii pentru masina inchiriata, accesorii ce ar putea fi utile pe durata calatoriei: GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil, portbagaj auto suplimentar si multe altele. Inchirieri masini Timisoara ieftin.

  Detalii pe www.expertautorental.ro

  Comentariu

  Procesare...
  X