Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
Leo-My lovely boy :X-->Seat Leon 1M 1.6 16v
Adună
X
-
Imi place mult masina. Realizata cu gust
Spor in continuare!
Lasă un comentariu:
-
Nup...vara am jantele originale de seat....cat despre cum trage...pt mine e ok....ma multumesc cu motorul pe care il are ....
Lasă un comentariu:
-
Ma gandesc ca nu ai circulat cu jantele astea si iarna
Cum trage si cum se manvreaza cu jantele acestea?...cred ca motorul de 1.6 e acelasi ca si pe golf IV...m-am carat cu unul si sincer mi-a fost frica la depasiri,la 120km/h i-am dat 4 si in afara de sunet mai nimic....am incercat si 3 dar nu avea de unde sa mai dea ....
Lasă un comentariu:
-
-
Frumoasa masina, am vazut-o si pe celalalt site. Arata beton
Lasă un comentariu:
-
-
Foarte frumoasa masina ..recent am achizitionat si eu un leon 1.6 16 v 105 ph..aceeasi culoare:X si din vara ma apuc si eu de modificari..felicitari pentru modificari,apreciez ca te limitezi la lucruri mici cu care reusesti sa scoti un aspect mult mai interesant decat cu kit exterior care implica spoiler fata,spate eleron si alte alea care dupa parerea nu dau bine.. Vrei sa te apuci si de motor? sau iti ajung calutii?
Lasă un comentariu:
-
Ti-am vazut masina astazi..e cam blana..mai ales din spate e crima..
Lasă un comentariu:
-
Va trebui modificata insa deocamdata nu stiu cum...va ajunge cat de curand la Mihai si o sa vedem acolo ce ii facem
Lasă un comentariu:
-
M-am uitat la poza cu bara si cred ca o sa fie mai greu pe mijloc, n-o sa modifici partea aia unde e ptr numarul ala normal ?
Lasă un comentariu:
-
Nu m-am gandit inca....o sa vad cum va da mai bine pe bara de FR
Lasă un comentariu:
-
Oricum arata mult mai bine cu nr din asta, si eu cautam de multa vreme sa-mi fac ..
Numarul o sa-l pui pe centru sau in lateral ?
Lasă un comentariu:
-
Vroiam despartite de mult...de cand mi-am luat numerele alea normale....iar acum s-a nimerit sa primesc cadou....un numar mic cu litere despartite si sunt foarte incantata de el....
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: