Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Porsche 924 Turbo

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Porsche 924 Turbo

Uploaded with ImageShack.us

text maine...
    sigpic

Salut.
    Bine ai venit!!
    Un model bine apreciat si in acelasi timp foarte fiabil care a facut mare zarva la timpul lui.
    Am mers cu asemenea masina si chiar am fost placut impresionat de motorasul ei .
    Foarte bine intretinuta si chiar ai dat dovada de o intinerire permanenta a masinii .
    Felicitari si km fara incidente .
    P.S: Mai multe detalii te rog , sunt curios ce inima mai are sub capota.

Comentariu

Foarte draguta masina.

Comentariu

2.0L turbo este inima daca ai fost cu asa ceva inseamna ca ai fost inafara tarii. din cate stiu nu mai exista alt exemplar in romania.

doua din concediile cu masina asta sau cealalta (am doua 924 turbo)

2007: YouTube - Porsche 932 - Highway driving
        2008: YouTube - Nurburgring - Stelvio 2008
        sigpic

Comentariu

Frumoasa masina,tot timpul mi-a placut modelul asta,era unul si prin tg-jiu negru dar nu l-am mai vazut.
          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Bine ai venit in primul rand.
            Frumos acest 924, sa-l stapanesti sanatos.
            Si totusi ai 2? esti norocos.
            PS.Cam cu cat se mai vinde unul pe piata ca prin Romania nu prea am vazut la vanzare?

Comentariu

Porsche 924, 1982r., 1984cm3, 120CP - Autovit
              Plimbarea cu un astfel de model am facut-o acum 1 an , si la noi in oras a fost un exemplar ca al tau si din pacate....acum este topit demult.
              Oricum ai masina foarte frumoasa si mai ales merita laude grija si intretinerea unui asemenea exemplar.

Comentariu

Imi place tare mult, o masinuta care impune RESPECT .
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Multumesc. 924 nu este un model foarte apreciat, in special pt ca modelul de baza si anume cel de 125 CP este "cunoscut" de marea majoritate a "cunoscatorilor" ca si un audi sau un vw
                  Nu e prea departe el de un audi sau vw...fiind aceeasi concern...dar totusi difera in orice aspect

Ceea ce am eu sunt doua 924 turbo(unul cu echipare standard 924-turbo si unul cu echipare 924 Carrera GT), complet diferit de 924 care sunt pe la noi de aceea ziceam ca daca te-ai plimbat cu asa ceva nu te-ai plimbat in romania..pt ca pur si simplu nu sunt alte 924 turbo in romania decat cele doua pe care le am eu.
                  Caroseria este identica insa tot restul este diferit fata de modelele de 125 de CP

Un 924 turbo in stare buna este ceva mai scump de 2 mii de euro...practic masinile curate incep de pe la 4-5 mii..cele impecabile incep de la 7...altele mai rare de la 15..si tot asa pana la modelele mai rare care au preturi si de sute de mii de euro.

Cum ar fi astea doua:
                  Porsche 924 GTS as Sports car/Coupe in Karlsruhe

Porsche 924 Carrera GTS Clubsport as Sports car/Coupe in Detmold

Momentan motorul din cea rosie este la revizie in ungaria unde primeste o turbina echipare 924 Carrera GTS, verificari interne si imbunatatiri, cum ar fi garnitura de chiuloasa multi layer Cometic, sau supape de titan pt admisie.
                  sigpic

Comentariu

Investitii mari , la cati CP estimezi ca vei ajunge dupa montarea turbinei?

Comentariu

Ce ai mai facut cu inviorarea inimii care a luat drumul spre Ungaria ?
                      PWR masinuta asta uimeste prin prezenta ei scenica pe strazi si fara sa isi dea seama ceilalti conducatori auto ce se afla sub capota poate sa fie un dragster camuflat perfect.

Comentariu

Arata bine masina, e intretinuta.
                        S-o stapanesti sanatos!
                        I don`t drive fast, I just fly low!
                        DDK Photography
                        sigpic

Comentariu

Superb exemplar !
                          Kia Pro Ceed 1.6GSL 126cp 6MT
                          Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Prezenta scenica intradevar este unul din punctele ei forte
                            cu turbina noua tinta este 250CP fiabil.

Intre timp masina a primit suspensie reglabila...am coborat garda la sol. un alt set de praguri si bara din poza de mai sus cu Csaba Raceworld.

poza de azi:

sigpic

Comentariu

Ce marca este suspensia reglabila si cat a costat?

Comentariu

Procesare...
                              X