Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Kia Pro Ceed...masina mea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Kia Pro Ceed...masina mea

Salut la toata lumea.cum masina o am din 2008,o sa am cam mult de povestit,si sper sa nu va plictisesc.

Sa incepem:kia procee'd,motor 1.4 16v si 109 caluti.

Ca dotari o sa mentionez doar cateva mai importante:10 airbaguri,comenzi audio pe volan,calculator de bord,volan reglabil pe inaltime si profunzime,cotiera,abs si ebd,servodirectie electronica si ar mai fii cateva dar nu imi mai aduc aminte.
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	02062008031.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	173,7 KB 
ID:	47059

Prima investitie pe langa benzina ,a fost achizitionarea unui set de xenoane si montarea foliilor pe masina,dupa care,gasind pe net o grila pt masina ce imi placea,dar cum aceasta costa 400 E,m-am decis sa fac o replica din fibra de sticla.zis si facut...am vorbit cu un baiat din c-ta care lucreaza in fibra,si mi-a facut grila,si un set de pleoape,facute dupa preferintele mele,iar cand le-am dus la vopsit,m-am decis sa lacuiesc si stopurile

Oricarei masini ii sta bine cu jante,asa ca am strabatut internetul in lung si'n lat pana am gasit ceva sa imi placa si sa se potriveasca cu masina.gmp deluxe model Ninja Dark Black Diamond.asta fiind prima investitie mai serioasa si costisitoare pe care am facut-o pt masina.

Nume:	in drum spre lacul rosu.jpg 
Mărime:	231,8 KB 
ID:	47061 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	03032009423.jpg 
Mărime:	168,6 KB 
ID:	47062 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	03062009545.jpg 
Mărime:	195,7 KB 
ID:	47063 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	la adapost.jpg 
Mărime:	236,0 KB 
ID:	47060
    My Photos

Cum la interior nu facusem nimic,prima investitie a fost de a schimba ledurile de la interior.cum niste baieti care se ocupau cu asta mi-au cerut 300 E,am decis sa ma ocup singur de schimbarea lor.am comandat ledurile de pe un site,si m-am pus pe treaba.in total,peste 130 de leduri am schimbat si timp de lucru...peste 4 ore.cost total...110 lei,bani din care am cumparat ledurile,fludor si letcom(sper ca am scris corect letcom ).ca sa se asorteze cu noile lumini din bord.

Am decis sa vopsesc si consola centrala si aerisirile laterale din bord,culoarea aleasa fiind un rosu spre visiniu.in dorinta de a avea si mai mult rosu...am imbracat scaunele in huse din piele sintetica(vinilin) facute dupa marimea scaunelor mele.de montaj s-au ocupat tot cei care mi-au facut husele,deci nu mi-am batut capul prea mult.poze cu interiorul nu am,asa ca nu am cum sa va arat ce a iesit,si oricum interiorul in voi schimba cat de curand

Cum de performantele masinii eram relativ multumit,nu facusem nici o investitie in aceastea,pana cand m-am decis sa cumpar un filtru sport k&n pannel,si sa inlocuiesc evacuarea cu ceva mai performant,aceasta fiind schimbata de la catalizator pana in spate cu teava de 55mm fata de 45 cat avea initial.am eliminat toba de mijloc,am montat o toba fara tips de la borla si am mai cumparat 2 tipsuri.

Initial am comandat tips-urile cu o singura iesire fiecare,dar mi-au trimis cu 2 iesiri fiecare,asa am ajuns sa am 4 iesiri la evacuare in loc de 2.ca tips-urile sa se vada frumos,am decis sa fac o prelungire la bara spate care sa imi placa si sa se potriveasca cu masina,asa ca am apelat iar la cineva care lucreaza in fibra,dar de aceasta data,am fost la cineva care se pricepea sa faca un lucru bun si de calitate.

Nume:	220820101003.jpg 
Mărime:	157,3 KB 
ID:	36631 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	22082010990.jpg 
Mărime:	223,0 KB 
ID:	36632
    My Photos

Comentariu

Frumoasa masina...in special evacuarea imi place...cele 4 iesiri.
      Si culoarea masinii e superba...imi place negrul.

Comentariu

Intr-un final am renuntat la grila si la pleoape,si am facut o prelungire la capota,am montat plasa,iar pleoapele le-am inlocuit cu unele gasite in comert.

Intre timp,am achizitionat si un set de faruri de la dectane,pe care nu am mai montat pleoape,iar masina a primit un set de praguri si zilele astea o sa primeasca si bara fata,dupa care urmeaza vopsitul.masina o voi vopsii mai mult ca sigur negru mat.

Asta ar fii evolutia masinii mele pana acum in materie de tuning.masina are in prezent 82000 km,fara nici o problema,doar cu niste mici zgomote pe la interior care le voi rezolva odata cu venirea caldurii,avand de gand sa izolez toata masina cu materiale fono-absorbante si fono-izolante.

Ca planuri de viitor,o sa ma ocup de interior,sa schimb husele cu unele de mai buna calitate,cele existente s-au tocit dupa 1 an,si imbracarea in folie de carbon 3m a ornamentelor interioare.
        cam atat...multumesc ca a-ti avut rabdare cu mine si sper ca nu v-am plictisit prea mult.

Nume:	22082010982.jpg 
Mărime:	176,6 KB 
ID:	36633
        My Photos

Comentariu

Foarte frumoasa,dar mi se par cam inalte jantele pentru ea...in rest e faina,as fi curioasa cam ce demaraj poate lua la plecarea de la semafor.

Comentariu

Jantele sunt pe 17,225/45,adica aceasi dimensiune ca cele de fabrik,numai ca sunt ceva mai iesite in afara decat cele pe 17 de fabrica.nu am cronometrat vreodata ca sa vad ce demaraj are,asa ca nu stiu ce demaraj are,stiu doar ca in specificatiile masini scria ca prinde 100 km/h in 11.2 sec.
            My Photos

Comentariu

Adina, ti se pare, jantele merg foarte bine, e sus masina cu totu, de-aia pare asa Domnu, o suspensie adevarata pe cand? Sau nu te pasioneaza aria?
              sigpic

Comentariu

Btk-ule de abia astept sa vad si eu pragurile si bara fata cum va veni . Si culoarea va fi bestiala, a zis el doar negru mat dar are si altceva in cap pe langa negrul ala . Poate ne intalnim zilele astea sa mai stam la o barfa

Deluxe daca isi va pune suspensii o sa i atinga in aripa spate, i am propus de mult timp asta cu suspensiile dar nu prea merge. Ar merge doar alea kw reglabile ca sa ii lase spatele doar cu 1 cm ca altfel nu exista arcuri ca sa lase doar 1cm.
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Cristi...azi ar trebuii sa iau si bara fata,vedem...poate maine,poimaine ne intalnim.
                  deluxe...ti-a rasp. cristi
                  My Photos

Comentariu

Daca isi pune suspensie trebuie sa fie tare sa nui atinga la hopuri, incearca sa pui cauciucuri de 215 45 17 si vezi cum e, parerea mea.
                    Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Foarte frumoasa masina....imi place mult....jantele se potrivesc perfect.

Comentariu

Astazi am luat si bara fata de la modificat,mai urmeaza ca in acest weekend sa ii faca si o priza de aer pe capota,dupa care urmeaza vopsitul.la praguri nu am facut poze ca nu se vedeau prea bine formele acestora.

My Photos

Comentariu

Frumos ai modificat-o bafta in continuare.

Comentariu

O vedeam des la facultate si mi a placut mereu ca era destul de simpla da fioroasa si cu gust..imi place si bara noua, da daca pui prize de aer pe capota doar de forma, eu o sa mi schimb parerea
                            sigpic

Comentariu

e ok bara dar trebuie sa o vad live ca sa mi dau cu parerea . Si in legatura cu priza aia abtine-te asta daca nu o sa aibe vreun rol, ii dau dreptate lui Geo. Deci daca nu are un rol anume nu are ce cauta pe capota deci nu ma enerva ca iese urat
                              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
                              X