Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu inca, am fost plecat din tara si o sa mai plec iarasi peste 2 saptamani. Am observat acum o problema un led de la numar nu merge tot timpul, trebuie sa desfac iarasi si sa strang suporturile unde sta ledul de face contac sa le apropii sa il tina mai bine, ca se intampla sa ramana stins si cand ating plasticul negru de la numar sa se aprinda. bine nu`s probleme dar e inestetic seara, mai ales ca au o lumina destul de puternica.
Am rezolvat. Problema era la cele 2 lacase unde se afla plusul si minusul. Mecanismul e unul nu prea inteligent, deoarece tablitele conductoare se deformeaza foarte usor si nu fac contac. Asta era si problema la mine, nu facea contact mereu. Intre timp, o veste buna! Am achizitionat un Polo 6N, la fel, din Germania, motor 1043cmc, 45 de ponei, varianta in 3 usi.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu