Multumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ford Mondeo Mk4
Adună
X
-
Vad ca are si pontential mare la partea de resoftare, in stage 2 atinge aproape 170CP Chiptuning Ford Mondeo Mk4 2.0 TDCi DPF 140CP Stage 2
Comentariu
-
Ce pot sa-ti spun este ca nu se compara cu jantele pe 16. Este mult mai stabila, iar faza asta ca se simte orice pietricica mi se pare subiectiva. Daca stii ca ai drumuri pe la tara, nu iti pune,dar daca mergi mai mult pe drumuri europene se merita. Imi este urat cand ma gandesc ca trebie sa pun cauciucurile de iarna cu janta pe 16. Se simte mediat instabilitatea si senzatia de "barca".
Comentariu
-
Vezi ca jante de tabla am si eu pe 16 acum pentru iarna... in primavara ii pun jante sper sa iau late si pe 18 cu talon mai mic dar ma cam bate gandu sa o dau sa iau un jaguar x-type in fine daca o tin vreau sa ii pun ceva frumos si de calitate.Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Comentariu
-
E foarte stabila in curbe cu astea pe 16 si cauciucuri de iarna eu iau curbee cu 90 100 fara probleme nu fuge spatele deloc e stabila, plus ca iti reduce distanta de franare considerabil. Daca iti pui talon mai mic ai grija ca automat ti-se lasa si garda iar cand vine iarna... bn a mea cu astea de iarna abia daca trece 1 cm de bordura e la limita si sunt destul de mari in profil.
Despre postul tau cu jantele pe 18 eu merg numai pe asfalt cu ea ca nu e masina sa o bagi la tara (pt drumuri dinalea am o dacie) dar la ce asfalt avem noi in orase...
Ale mele sunt pe 215 - 55 - 16 si n-ai treaba sincer am mers cu 200 pe autostrada sambata trecuta si se comporta foarte bine.Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Comentariu
-
Asa m-am gandit si eu sa-i pun mai late, talon mai mic nici vorba. Ma gandeam intr-un timp sa le schimb si pe cele de vara cu unele cu talon mai mare, un 235 45 R19. Avantajul ar fi: janta mai protejata ptr. ca nu va mai fi asa aproape de sol, si golul dintre roata si caroserie se mai umple (se vede mai frumos). Unii zic ca e posibil sa atinga de caroserie, dar eu nu car cu ea. Acum pe ea am 235 40 ZR18 iar cele de iarna sunt 205 55 R16.
Apropos: Ce iti displace la mondeo?si de ce jaguar?
Comentariu
-
Salut,
In primul rand felicitari pentru alegerea facuta
Si eu detin un model identic, doar ca este neagra, privind prelungirea bara spate nu o sa gasesti nimic pentru o evacuare, cea ce ma enervat si pe mine si urmeaza evacuare dubla.
In rest multi km fara probleme si da si tu cat mai multe detalii despre dotari
Comentariu
Comentariu