Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford Mondeo mk3 a.k.a. Baba :D

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ford Mondeo mk3 a.k.a. Baba :D

In primul rad tin sa salut toti membrii acestui forum si sa multumesc pentru invitatie !

Numele meu este Andrei iar aceasta este :Baba mea !

Nascuta la comanda in 2002 ,aceasta a primit un suflet tdci cu 130 batai la cap ..
    Nasa i`a facut cadou hainute de Ghia sa nu ii fie frig afara unde a stat de atunci ...
    in 2008 la doar 6 anisori a ajuns pe mana mea si am facut`o ``femeiee``
    A primit ghetute ..a primit folii ...a primit un fund nou si ochii negri ca nu a fost cuminte

Iar ca asteptarea sa nu dureze mult ..am placerea sa va prezint : BABA !

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P6120014.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	281,8 KB 
ID:	49039 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC_5486.JPG 
Mărime:	263,9 KB 
ID:	49040 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	16ghcsw.jpg 
Mărime:	143,8 KB 
ID:	49038

Bine ai venit!!
    Frumoasa masinuta.
    Pozele sunt facute la intalnirea din Olanesti cumva?
    Daca vrei avem si noi intalnire si te asteptam cu drag alaturi de noi.

Comentariu

La Caciulata sunt facute pozele ..
      intalnirea e duminica la 6 nu ?

Comentariu

Bine ai venit printre noi aici, sa o stapanesti sanatos.
        Arata bine masina ta, imi plac stopurile, jantele si culoarea masinii.
        Avand turbo-diesel nu i-ai facut si o resoftare...?....+25CP nu strica.

Comentariu

Resoftarea sper sa o rezolv anul viitor deoarece masina momentan nu mai e pe primul loc la investitii si poate sa mai stea si cuminte... oricum nu o sa se rezume la doar un tuning ``electronic`` ... sper sa reusesc sa ajung la bun sfarsit cu planul pt motor ... o sa fie putin ..altfel Multumesc pt aprecieri !

Comentariu

http://www.supercars.ro/forum/craiov...m-craiova.html
            Foarte frumos organizat acolo , este de anul acesta intalnirea?

Comentariu

da este de anul acesta

Comentariu

Probleme cu injectoarele ai avut?
                Unele modele au avut probleme cu injectoarele si de aceea te intreb , in special modelele tdci dar nu toate astfel de modele specific.

Comentariu

Da din pacate boala asta nu iarta pe nimeni ... din cartea service am vazut ca au mai fost schimbate la 40k iar la mine au cazut la 90k ...decamdata am doar 100k si nu imi fac probleme ...merge ca in prima zi

Comentariu

Deci injectoarele la modelul asta de motor tin doar maxim 50 000km?, cam naspa sa bagi cam 1000 euro la fiecare 50000km facuti.

Comentariu

Nu 1000 euro , este o suma destul de mare care se da numai pentru injectoare noi.
                      Se poate rezolva problema si prin curatare si inlocuire piese cap injector apoi resetat calculatorul sau prin injectoare second care duc valoarea investitiei la jumate.

Comentariu

pe mine m`a ajuns 500 e cu tot cu pompa ... ..sunt problematice injectoarele datorita motorinei f bune de la noi ...prin alte tari cam rara faza asta ,,dar asta e

Comentariu

Oricum , masina este foarte frumoasa , spatioasa si eleganta , iar referitor la combustibil.........asa este nu ai ce sa ii faci.
                          Dar de ce si pompa ?
                          De aceea te-a costat atat , fara pompa sunt sigur ca nu ajungea investitia la 500 euro.

Comentariu

pai ...asa mi`a fost recomandat ca cica ar baga span in injectoare... dar pana la urma nu am mai schimbat`o ca ma costa mai mult decat am dat pe ea... si nu merita

Comentariu

O recomandare daca imi permiti.
                              Am bagat intr-un Ford Focus 1,8 TDCI cu asemenea probleme , aditiv pentru motorina Metabond si nu am mai avut probleme de asemenea fel.
                              Incearca si asa , macar sa stii daca o rezolvi pe aceasta cale.

Comentariu

Procesare...
                              X